Friday, May 28, 2010

LIBURAN!!!

hai kawan2.. hahah..

1st of all, hepi buzday 2 my boy frends.. (s di belakang) .. harith shobi..
aku da wish dye awal2 lagi coz salah tarikh.. huhu.. xpe.. aku nak jadi org yg pertama wish kat ko ea..
profile
nama: harith bin mohd shobi
nick name: sotong, shobi
tarikh lahir: 28.5.1991
tempat study: UniMaP

p/s: semoga persahabatan (bukan percintaan) kite berkekalan.. kejayaan akan sentiasa bersama org yang berusaha. ketahuilah, allh hanya melihat usaha, bukan output..

than, arini, aku kuar ke mid ( tempat paling jauh yang kami boleh gather).. ade prob kate mmbe2 aku. haila.. masalah tak dapat diceritakan disini kerna masih dalam siasatan aku.. huhu.. sengal.. kitorg dok kat BURGER KING sambil gelak2.. bese la kalo Gelak yang OVER2 mengalahkan POntianak dan kuntilanak serta kerabat2 nye aku lah tuh.. huhu.. tak leh nak cover ar.. meriah siot..


ni la chikaro2 yang buhsan dok kat umah.. sori ea abg2 macho.. pic korg xde.. huhu..

than berpisah la kami.. aku, bella, yan n tra balik lambat coz mne nak sempat berebut nak naek bas.. than kami melepak di center court kat mid.. ni lah hasil usaha dan bermuka tebal xtau malu aku n kkawan2..



dont get me wrong.. BRA!! stand 4 BRAZIL meh!..


aku memang xtau malu kot!



same ja.. sengal time nih..

ok.. tq 2 adik yang amikkan pic tok akak2 nih.. MUAAH!


pantulan image.. apply dari fizik.. ngee!!

but, saye ade 1 story yang nak share ngan korang.. tengah2 sakan amek pic an, ade la abg yang memang jage booth tuh.. aku ngan bella mmg perasan giler abg tu asyik usha aku (eh! silap.. usha kitorg).. than, aku pon..

`abang, boleh kitorng amek pic ngan abg??'
`orwh.. ok..'
akhirnye,..



abang tu dari tadi dok usha.. ceh, bagi xmenghampakan perasaan dye, kami pon amek la pic ngan dye.. smart huh??!

ni yang dah di zoom inkan oleh mmbe aku..

ngee!! abg nih blaja kat uitm s.alam in mass com (katenyer).. so, kalo jumpe kami, tegurlah ye..exhibition nih pasal nike.. aku mne tau.. bab2 peralatan sukan nih.. lepak ja la sampai malam.. sape2 yang kenal abg nih, sila ke kaunter dikanan anda..(hehehe)

extra: antara persoalan yang aku bangkitkan dalam meeting kite is nak wat reunion kat genting or kat homestay?? so, get time 2 think about that..


4 comments:

E.d.Y said...

brazil kalah lg tahun ni...hehe

fafa said...

semah gedikk...=D

The Hetzel said...

kemslm kt bro sblahhh.ngeeeeeeeeee

imah said...

edy: imah sokong selangor.. huhuhu..

fafa: ko ni.. potong la!!

the hetzel: huhuu.. knl ke bro tu??