Friday, July 2, 2010

dah nak blah!!

salam n hai kawan2...
2 hari ni, aku bangun ja tido, `wah!!! xyah kje lagi!!!' huhuhu.. aku da officially berhenti kje 30 jun 2010.. serabot gak otak aku nih coz banyak lagi barang xsetel.. dengan kje malam selame 1 weeks da cukup wat idop aku huru hara.. mne xnyer da biase.. kalo time org tido, aku kje.. kalo aku tido org plak kje.. haila.. mne la mak aku x mengamuk thap dewa.. aku tido macam orang mampos.. kalo kejut pon, gerenti aku tido balik!! badan pon da banyak meragam.. perot sakit cam kne sembelit walau hakikatnyer xmakan ape pon.. haila..

kelmarin, aku n mmbe2 jumpe 4 the last time.. yer ar.. kompem da xdapat nak kuar n lepak reramai lagi pasni.. bam g sarawak, medic.. tya sabah engnring.. kalo kat kl pon lom tentu nak kuar.. almaklum ar nak study tahap dewa kot!! kiro makan kat kedai mamak kat bawah sekolah tu dan buat macam rumah sendiri.. toke 2 plak siap leh bahan aku lagi.. macam la aku nih knl sgt ngan dye.. bising la kedai tuh ngan gelak tawa yg kalah PONTIANAK dan kaum kerabatnyer.. huhuhu.. best syiot!!! ade gak la rahsia yang terbongkar.. 2 pon lepas aku pakse.. aku rilex je dengan rahsia tuh.. but, yang sahih, kawan2 sekolah menengah aku tau aku siape sebenarnyer.. dan aku harap. dengan peningkatan usia aku dan kawan2, semakin matanglah pemikiran dan penerimaan kite.. k.. apepon thanks ea shobi`s son.. huhuh..

dan arini, aku berjalan-jalan keliling kl dengan membe aku.. si paejah mangkuk jamban tuh.. sebab ape name dye camtuh?? coz dye panggil aku GEMOK.. kami satu kepale yang kalo digabungkan mmg parents kitorng x mengaku anak.. huhu.. haru kot!! aku cari barang2 aku nak masuk u... tudung, seluar besar, seluar kecik, kasut.. sib baek ade partner kembang cam paejah.. kalo x, aku xtau nak amek yang mne.. aku mmg sllu camni.. kalo nak bli barang, selalu mak su la yang jadi mangsa.. coz, pilihan mak su aku sentiasa terbaek!! huhu.. kredit tok mak su.. huhuh.. paejah plak beli enset.. enset nokia dye da bengong plus bongek.. katenyer.. mne xbongek n bengong macam tuan dye, pakai sampai patah2.. ko mmg SENGAL la paejah..tadi pon jumpe banyak mmbe2 matrik aku.. dan aku palk boleh ilang akal.. buat ape la aku terserempak ngan diorg time nih.. of corse le!! diorg pon nak masyuk u gak ngeng!!

dan arini, aku xtau nak setel kje aku camne.. sib abek la dapat yang dekat2.. juz takot xcukup.. aku bawak ja sume baju2 yang ade.. mak aku kate, time adik aku nak masuk poli, sikit ja kot barang dye bawak.. yang aku nih da macam xmoh balik da.. haila.. mak, pompuan lelaki laen.. diorg x pakai tudung.. kitorng banyak nak pakai yang tambahan2 punye.. huhuhuh..

xtau la pasni leh updated lagi or x.. slagi xde bende yang boleh akses internet bile2 mase, terpakse la aku wat 1 week 1 post.. haila..


xtra: gud luck 2 abg eq!! akan ku tunggu blog mu yang sentiasa SOMETHING..

sape nak bagi aku tips nak survive n study kat u?? ANY1 !! helps me plizz!

4 comments:

fafa said...

kutuk ak kat blog ko an. busuk nyer semah. siap ko..~~!!

E.d.Y said...

jgn ponteng class..pay attention dalam class...nnt balik hostel leh relek puas2...hehe

imah said...

fafa: eleh.. macam ar ko fames sgt.. glabah tol..

edy: wokeh!! rodger n out.. tq so much..

fafa said...

eih sbb x femeslah.
rse x nk dr nie
difemeskan. mok..
huh/~~

weyh, release tension kat umah akuh jom.!