Thursday, September 30, 2010

Dr marah kite =(

salam jumaat.. arini bagun pagi agak lewat.. coz semalam tido awal.. kul 8.30 da tido than kul 12 bangun dan buat kje.. lambat coz tertido.. kul bape pon imah xtau.. sedo2 da 7.05am.. ate, kelasnyer kul 800am.. sepantas kilat umpama power rangers orenge aku mandi kat toilet... than ade mesej(1) dan miskol (3).. sume daripada ana..

`atek, kelas calculas cancel'

aku sujud syukur (tipu!).. ak bersyukur kelas batal.. at least telepas dari anta tutor.. huahuahua(pemalas)..

kul 1000am kelas bio.. ate, arini nak masuk segan coz, terlawa palk arini.. dr bukak slide DNA.. aku palk bukak nota mitosis.. (jangan tiru aksi ini).. walaupon nota laen, tapi aku focuzz (macam nak tembos slide tuh).. than.. all start here bebeh..

`ape yang awak bincangkan tuh?? ha, awak la..'

suasana sepi..

`saye nak bagi awak faham tajuk nih sebab masuk final.. karang xdapat jawab time final..'

sume orang fokus kembali..

tu 1st time dr hangin ngan kitorang.. tapi scene kat atas bukan aku yang buat coz aku dok kat ujung2 dunia..
#nak tau rahsia focus?? pakai earfon kat telinga dan bukak mp3.. (aksi untuk yang pro shj)..

than dr pon cakap..

`saye da tanda markah awak.. than sume boleh tengok..'

slide pon terpampang nombor2 matrik dan markah..(haram kalo buat 3D)

#dr buat cepat2 coz dr nak g haji.. so, xnak nyusahkan orang, dye buat ar cepat2.. pssst! `dr, saye kirim jubah arab 1! =)..

so, aim arini nak abiskan kje and lab report..

[nex entri: PERTANDINGAN MEMANCING SEMPENA KONVO DI UPM]

4 comments:

E.d.Y said...

amboi..fokus la sngt pakai hearphone...huhu

imah said...

edy: sangat fokus kot.. leh goyang2 kepale lagi.. try ar.. huahuahua..

eqbalzack said...

imah, kalau UM tak pilih abg eq buat PhD, abg eq ambik offer UPM tu..
boleh la kita dating kat tepi tasik UPM...bawah pokok pisang...nak tak? haha

imah said...

abg eq: boleh je xde masalah.. sambil2 dating leh la memancing kat tasik tu.. dapat pancing ikan pakej skali ngan abg eq.. huma3..