Tuesday, October 12, 2010

daftar kursus..

salam..
minggu nih da start daftar kursus tok 2nd sem.. membe2 da buat, ate, aku jer yang tertinggal.. so, maybe aku spilt ngan diorg next sem.. takot gak kalo xsame kuliah.. (memang takot pon)..
aku xkesah coz rezeki dimane-mane sahaja..

than, peristiwa last weeks happened again.. aku pon xtau macam mane nak handle kalo things going bad.. memang bad giler!

this week aku nak BALIK!!!! walau orang tawarkan aku 1 juta or anuar zain depan mate aku xkesah!!! nak balik umah gak! nak ilang strees ilangkan segala macam bende yang buat otak akuh serabut nih..

p/s: ade sesape willing nak amek aku kat KTM SERDANG?? hehehehe..

2 comments:

E.d.Y said...

amboi...rm1 juta taknak??


jangan lupa join contest MORTAR BOARD..

http://danielzaidi.blogspot.com/2010/10/contest-mortar-board-beauty-in-ugly.html

imah said...

huhuhu.. rm 1 juta xpandang.. eager nak balik umah..

insya allah akan diusahakan..