Friday, November 19, 2010

my SPM (part 3)

20 nov 2010

salam sabtu.. malas nak cerita pasal spm la.. idea da hilang.. ^^ joke ja.. k.. kita sambung.. but part nih last la ea sayang.. xlarat nak buat da..
HARI GRADUASI.. second time held in my school.. OK JA walaupon baju sewa..


my LUVLY classmate.. rindu sih sama kalian.. ^^

boys.. huhhu.. muka sebelum kematangan.. (apekah?)

mari pilih mari pilih!!!

xbest coz bapak xjoin aku amek scroll khas kat atas pentas.. bapak duduk belakang ujung dunia uh.. aku tanya nape x nak naek sekali ngan imah?

`bapak xpakai smart2.. nanti imah malu..'

waaaaa! nak nangis time nih!!!!! imah sayang bapak!!!

k.. time results keluar.. amat cuak.. time uh an nak masuk kje.. mintak la kat boss nak masuk liwat.. eh lewat..^^.. senang cerita, results memang xgempak.. nak nangis rasenyer.. bayangkan 3c7b1a.. banyakkan B aku.. pergh.. sampai kat tempat kje aku nangis giler punya nangis.. sampai customer xberani nak tegor.. ade la gak dalam seminggu nangis.. muram sajo..

sedey xsedey.. pas kne sesi kaunseling from kak ina, kak aja, abg abul n sume yang kat tempat kje lame dulu supaya bangkit dari kegagalan.. thanks u alls.. sori eh.. pics kalian xde.. tapi, akan ku semat di sanubari.. wah! ^^

doa yang selalu aku pohon kerana hanya DIA yang mampu memakbulkan:

KEKASIHKU,
seandainya tiada rezekiku di SPM, aku redha ya ALLAH.. aku bersyukur ya ALLAH.. tapi aku mohon kepada MU ya ALLAH.. jangan KAU sekat rezeki MU terhadap KU selepas ini ya ALLAH.. sesungguhnya KAU MAHA PEMURAH LAGI MAHA MENGASIHANI..

alhamdulliah.. ape yang diatur sangat cantik malahan indah.. sampai ke tahap ini, aku bersyukur pada MU.. AKU POHON AGAR DIKUKUHKAN IMAN DAN DITEGUHKAN TAQWA.. LINDUNGILAH AKU, IBU BAPA KU SERTA KELUARGA KU.. BERIKANLAH KEJAYAAN KEPADA KU SERTA RAKAN-RAKANKU..


*************************

semalam celebrate bufday ana.. hehehe.. choc cake dikongsi seramai 5 orang.. hasilnya sakit perut.. mungkin pembawakan xam kate abg tasy ^^

~salam rindu buat mu~

8 comments:

man yusoef said...

wah siap ada mjlis graduasi..dulu xde pon sebab kat daily school...tapi sekarang dah ada!!!!....ini tidak adil!!..haha

imah said...

imah pon daily school gak.. ^^ beruntung lahir lewat.. ^^

eqbalzack said...

awal2 dah pakai jubah...abge q dulu masa skool takde graduasi ni...
tu yg skrg dok puluh sampai PhD sebab suka pakai jubah U ni...hehe

imah said...

abg eq: lagi2 jubah UPM an.. ^^

E.d.Y said...

ada gak A tu

imah said...

abg edy: yang A tuh memang wajib ade.. kalo x, bukan orang melayu ^^

selamat tinggal said...

mah sedihnya..
xde sebut pasal diri ku..
x teringat pun kat aku..
ni ngajuk nak buang diri ke bilik air ni

imah said...

suppi: hahah.. uang kat jamban xpe.. jangan buang katbelakang umah aku.. choi 7 keturunan! ^^