Sunday, January 16, 2011

efek yang diJANGKA

17 JANUARI 2011
ADUH! sakitnya badan saya! woa! memang sakit pon.. buzy gilos nak mati weekend aritu.. memang kalo tido wa rase macam xmo bangun2.. hahah..
oh! saya mau tunjuk ape yang berlaku pada hari sabtu dan ahad di kolej saya.. seperti biasa, saya terpaksa hutang dulu dengan kalian.. *pics tak dapat lagi la* happening gilos walaupon tak ramai yang join * chait! kalo korang taknak involved, tak payah masuk kolej aku*
so,

arini,aku nak tunjuk something.. ready?!


*


*


*


*


*


*






ini wallpaper handphone aku.. cuba teka sape makhluk allah paling seksi in?? *apesal bf ko tua?* CHOI3! NI BUKAN BF AKU OK! TADA! this is my parents! OH! RAMAI gilos tak caye mak aku dalam gambo nih.. *sian mak.. takpe2, nanti imah buat PC ea..* pics yang adik aku amek time hari raya.. ramai orang kate muka mak aku macam aku.. oh! itu memang benar.. nak dijadikan story ade satu hari aku pegi kenduri kawen ngan maksu.. but than someone dok jeling2, pandang2 aku.. tak puas hati aku! sebabnyer da tua! kalau muda tak pe la..

'maksu2.. orang tu asyik pandang imah ja dari tadi..'*komplen kat maksu ja keja*

maksu menoleh.

'oh, pakcik tu.. die minat kek omak ekau dulu.. tu yang dio usha ekau.. teringat kat omak ko agak ea.. ado lagi yang minat kek omak ekau.. tapi mak ekau nak ngan bapak ekau..'

dan aku hanya 'wow!' di dalam hati..

bapak memang champion! haha.. CHAMPION MALAYA! *anak bapak bangga nih*

*clap clap clap!*

oh! kalo ade masa nanti, aku cerita pulak story yang diceritakan oleh mak kepada aku dan oleh bapak kepada aku.. ^^ *tunggu*

than ini screensaver-nyer.. pics baby nazim.. * waaaa! nak balik jumpa die! rindu kat die!!* ni baby yang aku jaga time cuti sem arituh! die sangat pemurah dengan senyuman..

aritu balik, die da pandai merangkak secara kombat dan agresif! sampai masuk la bawah kerusi umah aku tuh.. haila.. lagi payah nak jage dia.. *sian la mak aku*

last thusday if i`m not mistaken, aku called mak.. mintak nak cakap dengan nazim.. *oit! baby mane boleh cakap* biaq p aku la.. aku ade trademark bile aku dengan die.. die akan tahu orang itu adalah aku kalo aku tunjuk trademark aku.. huhu

cha cekuk udang gami,
mintak cekuk bagi kunyit.. *ulang sampai penat sambil tangan buka dan tutup..

oh! aku nak nangis bile mak kate baby nazim cari suare aku.. padahal aku talked dengan via hp.. oh! sungguh tak dapat aku bayang muka die! *sian nazim.. cari kak imah ea?'

-BILE AKU RINDU, AKU : mak!! nak balik!!! =P'-

6 comments:

NaniE said...

wehehe..mana tau pakcik tu masuk meminang imah..hihi..

imah said...

kak nanie: katakan tidak pada pakcik2!!! ^^

TiKa LEh said...

rindu akak x??hehhe

E.d.Y said...

eee..homesick

NaniE said...

Hehe..imah, masuk meminang tuk anak diela..apa pula bapaknya..? tak besh..hehe

imah said...

kak tikaleh: rindu adik akak bolek x? hehe..

abg edy: homesick?? oh tidak.. cuma nak balik untuk makan enak2 dirumah ^^

kak nanie: taknak la kak.. nanti die nak tackle mak saya balik.. xmo2! ^^