Friday, February 11, 2011

malam ni last bebeh!!

12th FEBRUARY 2011
DONT you worry bebeh..
today is the last day!
*rasenye la.. kalo kalah awal..
kalo dapat masuk suku akhir or separuh akhir kire ok what?
arini last aku sapu minyak angin time malam-malam..
malam-malam aku sendiri,
sapu minyak angin lagi.. oooooo. ^^
perancangan masa panjang: MAHU CARI PELAPIS *not kuih lapis*

*wahai perempuan-perempuan sekalian, jangan kamu nak menggedik untk duduk sajo di dalam bilik...

*aktifkan dirimu bersama-sama kolej..

p/s: kalo kau dapat 4 flat dengan cara duduk dalam bilik sajo, i dont have any problems with that.. masalahnya, dapat ke??

p/s/s: kepada follower (furball n liyana) yang follow blog ni, harap dapat tinggalkan link anda.. meriahkan dunia blog oh yeah !

*************************

MOOD: sangat berhasad dengki dengan orang yang tido awal dan orang yang dapat keluar untuk bergumbira.. saya?? oh man!!!

8 comments:

E.d.Y said...

sngt aktif si imah ni

TiKa LEh said...

hahha..masuk apa tu??
dulu active tyme 1st year n 2nd year je..lps tu, mnghilangkan diri..hahha

aLieF si Muncung ManiS said...

awk saje je ckp pasal kuih lapis..hehe..alief dah lapar dan rindu dgn kuih lapis..huhuhuu..alief dtg memeriah kan blog awk.sbb awk juga selalu memeriahkan blog alief.jom,aktifkan diri kita..hehe

NaniE said...

sapu minyak? imah, ini double meaning ke..?adakah ianya seerti dengan meng aircond? hehe

imah said...

abg edy: kena duduk kolej =(

imah said...

kak tikaleh: maen badminton..

saya pon nak buat macam akak la ^^

imah said...

alief: tq vely2 much ^^ huhu

imah said...

kak nanie: meng- air cond?? wah? kamus mane nih kak ^^?