Wednesday, March 16, 2011

BILA ANAK BANDAR MASUK KEBUN.

17TH MARCH 2011

ok.. kesabaran memang teruji dengan mengupload gambo2 nih.. ate, mentang2lah gambo kali nih pakai kemera canon ana.. DEMAND kau ea! SLOW je kau loading.. *siap kau!!

ok.. aku pon malas nak layan perasaan.. nih jah yang dapat ku upload n edit..

SEBENORYER, last thursday kitorang G ORGANIK FARM.. dekat Bangi..
sebab ape kitorg g sane??
sebab, kiotorang amek subjek AGRICULTURE and MAN.. so.. ni kira nak tengok secara life la HOw the organic stuff looks like .. huhu..

so, hope enjoy with the caption ^^!

ni lah jejaka jelita yang datang sekali.. sikit ja budak lelaki kuliah aku.. pupus.. abis la nanti lambat kawen --'

GIRLS POWER RANGERS!! hahaha.. sangat belagak aku!! see?? ade pisang atas meja.. ape lagi?? BALUUUUN!!!



THIS IS THE OWNER OF `GK ORGANIC FARM' ^^.. agak-agak umur die brape?? almost 50 but he still look like 30 wooo!! kau tau mase kitorang sampai sane, die tengah buat yoga!! giler FLEKSIBLE BADAN!!


izzati and anak-sape-ntah.. hahah.. that cute little boy is my lecture`s son.. anak bongsu.. so, manje habis ^^



yeah!! Piiiiiisannnng!! ni 'gula-gula' yang disediakan bile kiorang sampai sini.. nampak je luar buruk, tapi isinya manis serta gebu! agak-agak pisang ape?? THIS IS PISANG RASTALI ^^.. TAU KE?? aku kompen xtau --'

part nih memang best sebab, semua kena tanggalkan kasut.. die kate supaya excess charge yang ade dalam badan boleh discharge.. *hehehe.. aku tau KAKI SAPE!!



SEE?? baby pon kena jalan kaki ayam.. selamber jer..


tau nih ape?? BETIK?? kurang tepat! ni ialah oblong papaya ^^.. betul.. ade dua jenis betik kat kebun nih.. satu yang bulat, satu lagi yang ni.. oh!! baru aku tau hanya bunga BETINA je yang boleh keluarkan buah.. sipot betul la aku nih --'


baik ko diam dan dengar je ape yang die nak cakap..kang aku tarik jambang ko kang!!



oh!! i love this picture.. kaki sape?? biar aku ja yang tahu ^^.. nih kobis..belum jadi lagi.. tapi kalo tengok dari top view, nampak macam bunga ros..


dasar anak bandar!! see?? semua kaki ayam.. ha!! aki tau.. lelaki lipat sikit sebab nanti nampak bulu kaki an an an ^^ heheh.. takot aku cabut la tuh! =P


khas untuk kaaaamu!! =P


huh??! aku tak faham.. =P


yeah!! lOVE U LA Dr... senyum ja selalu.. ade anak lelaki tak??

short and simple:
support organic stuff!!!
*tapi mahal la --'
















4 comments:

NaniE said...

tak suka berkaki ayam atas rumput..takoot pacat dengan ulat beluncas..hihi

imah said...

kak nanie: diorang tak makan orang la kak =P

NaniE said...

gelila imah..dulu masa arwah abah akak ada. dia suka baling2 barang kecik kalau akak duduk siram pokok..konon2 ulat beluncas melompat..hehe..apalagi, melompatla akak..haha..rindu sgt masa2 bersama arwah..

imah said...

kak nanie: nasib baek dibalingnya barang kecik.. kalo pisau ke parang ke.. nyaya je.. heheh..

imah ni kak, gilos nakal dulu arhh.. sampai mak amek pisau.. bile ingat balik, cam lawak la plak..
kecik2 da buat mak heart attack =P huhu