Thursday, March 24, 2011

a little bit disappointed --'

25th MARCH 2011

walau sedikit lega dengan ape yang dapat, tapi masih terkilan kerana tiada apa yang tertinggal... cuma pokok getah yang ingin di kekalkan.. adakah ia satu simbolik kepada kami??

kalau aku, itu bukan simbol kami ..

terima kasih kepada mereka yang berjuang untuk adik-adik mu ini.. luv u all... meh cium sikit.. MMMMMUUUUAH!!! ^^

oh! jangan lupa ya akak-akak, abang-abang,..

EARTH HOUR!!
AKAN di adakan esok ya..
mari kita tutup lampu ramai-ramai..

Short and simple:
malam ni kuar ngeteh di mines sambil beli barang untuk earth hour ^^ lalal~~

10 comments:

Nabilah Atiqah said...

jom kte sume sme2 sokong earth hour...hehehe

n.h.h said...

yeay! shopping time. :))
ALHAMDULILLAH. x kena pindah kat south city PLAZA. haha
Yeay! ^__^

aLieF si Muncung ManiS said...

beli barang ape tu??ooo..nak main lilin ek??jgn main lilin..bahaya..haha..jom,kita tutup lampu esok!! yay!!

Yua said...

owhh sgt2 tlupa akn tarikh earth hour... bz sgt smpai semua bnda skelilig dah x trhirau..






nk g mines jugak...

TiKa LEh said...

hahaha..jom pi pesta konvo utm mlm ni..byk brg murh tu.,.hahah

imah said...

nabilah: ^^ mari2

imah said...

NHH: cancel jugak akhirnya.. =(

imah said...

alief: hahaha.. imah pakai torchlight ja..

imah said...

yua: jom g mines ^^

imah said...

kak tikaleh: jauh la kak.. meh la amek..