Thursday, May 5, 2011

the END PRODUCT (part 2)

6th may 2011

salam jumaat untuk semua.. *wahhh!! kau*

xpernah2 aku updated pepagi bute gini ang tau dak??

just short updated..

ramai gilos yang dah packing barang-barang untuk balik..

tapi macam bese, hero selalu ballik lambat.. *i don`t mind bebeh*




hamek kau!! memang tak sempat nak edit.. ni baru yang bawah katil.. belum lagi kat meja study =P LOL..




`KALAU KAMU KAITKAN DENGAN ISU SEMASA, KOMPEN SAYA BAGI KAMU A'

QUOTE FROM: PN. AZHANI, pensyarah hubungan etnik..





tapi PUAN,

saya LUPA LA NAK letak =(








short and simple:
esok last paper woit!!!

pastu nak g main GO-KART!!!

*itu pon kalo ade n ade orang nak bawok =(*

dan dan dan

my FB will activate soon!!
*pecah rekod nih*

10 comments:

TiKa LEh said...

wah, deactivate fb tu..hehhe..bgus2..

white pebbles said...

dah nak abes jugak! last by sunday! heheheeh. :D

imah said...

kaktikaleh: harus deactivate.. kalo tak, banyak email - -'

imah said...

whitepebbles: but still lambat jugak.. lalala~~

~Nabilah~ said...

waaa...bnyknya surat khabar..hahaha

Einaz Shah Rizal Thomas said...

haiy you ! ;)

Khuzrin Kamarudin said...

mak oih...

imah said...

nabilah: buat lapik time makan ^^

imah said...

einaz shah rizal thomas: hai dear ^^

imah said...

khuzrin kamarudin: awatnya cek oi??