Tuesday, June 7, 2011

searching for the best (part 1)

8TH JUNE 2011

Assalamualaikum.. sekarang time cuti sekolah.. abis la duit mak bapak time cuti nih sebab anak-anak ade kat rumah..

Iye la.. masa nih la bil telefon, bikl api, bil air, bil broadband, semua yang kena bayar tiap-tiap bulan NAIK!

Kenduri kawen pon banyak.. hari ni orang itu kawen, esok anak cik Jenab kawen, Lusa anak WAK JANI DAN ANAK CIK BAYA tunang. * bahaya la anak wak jani ngan cik baya tuh =P*

Dan dan dan.. selaku cucu ke-2 dalam keluarga WAK SAHAK ini, kena la berkorban sikit.. tak banyak pon..

KHAS BUAT MAKSU-SENGET-INTAN-PAYUNG-TAK-BOLEH-BUKAK ^^.

Maksu den ni ha.. nak tunang da.. nolong dio buek kojo sikit.. toman dio poie cari pelamin, cari kain, cari kain langsir, bungkus gulo-gulo, toman cari khemah..

*yela.. MAKSU kan.. mane ade maksu lain dah =P




sape suruh kau pandang BELAKANG HAAA!



SHORT AND SIMPLE:
baru balik dari kedah sebab kenduri kawen.. hohoho..

*tq SAN, bg pinjam Berok kau =P

6 comments:

NaniE said...

huhu..takper imah, amik berkat..
mana tau habih je blaja terus orang masuk meminang..hihi..haa..kan senang dah ada pengalaman..hehe..

imah said...

kak nanie: hahaha.. tu la.. xdan nak habis blaja lagi, orang da usha2.. hehehe

TheShida said...

keje kwen ni mmg remeh...tp klo dpt tolong, mmg puas!

NaniE said...

fuiyoo..dasat..ngehngehngeh

imah said...

kakshida: terasa puas bila hard work kita buat orang gembira.. hehehe

imah said...

kak nanie: hehehe.. memang dahsyat ^^