Wednesday, July 27, 2011

CONTEST BERSAMA SI MANJA (MR_RIGHT)"

27 julai 2011

join contest nih atas dasar:

HASMAH!! aku ada surprise untuk kau.. kat FB.. *ikut firasat aku la an *

oh! tq tqa ^^




ok.. dia nampak saaaaaangat manja...


err.. baby2 sekalian, kalo sape nak tau rules and regulation, sila klik mr right..

SAJE je join sebab aku kerja.. than boleh rest bila2 masa.. *ade ke keje mcm tuh??*

aha!! kalo dengan aku, semua ada ^^ hahahah


dan dan dan.. this is my picture with QASEH TIRANA.



sape QASEH TIRANA??

*anak kepada kawan maksu aku..

*baru ja lahir bulan 3 hari tu..

*kalo tido, amat payah nak bangun.. da mcm koala bear..

*time nih aku angkat pon: TAKDE RESPON..


oh lupa!! saya nak taggggggg:

1) abg man yusoef *sebab dia banyak anak buah*

2) abg tasy!!! *sebab banyak aaaaaanak buah jugak*

3)kocix.. *err.. xde alasan.. saje je nak tag =P*




short and simple:

i`m waiting for my lisence ^^

hahahah

14 comments:

mr_right said...

sangat comel! hee. tanx kerane sudi join yep.

ini link gambar anda kat page mr right.
ajak kengkawan LIKE tau !
kerana pemilihan akan berdasarkan 50% pilihan juri dan 50% pilihan bilangan LIKE.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=211660728884931&set=a.210758848975119.70817.161070850610586&type=1

semoga berjaya ! hee

imah said...

ok.. tq ^^

Ukhti Atiqah said...

like! like! like! penuh dgn sifat keibuan laa imahh,, hehehe =)

Lawsonia said...

mcm anak sendiri je..heheh

kocix! said...

hehehee tag kocix ea..
ok2 akan di pertimbangkan.
anak buah pon ramey nih!
tengkiu imah!

imah said...

atiqah: hahaha.. akulah ibu =P

imah said...

kak tikaleh: eh.budak tuh yang buat imah mcm emak sendiri =P hahaha

imah said...

kocix: same2.. join jgn tak join ^^

white pebbles said...

haha.ok di-tag.haha.
erm ramai betul klu nk plih yg comey ni.drpd ank buah smpailah ke uncle tash die la comey.hahhaa. :P

imah said...

abg tasy: uncle tasy die comel erk?? non adooooo!!! =P

cik kumbang said...

gud luck :)

imah said...

cikkumbang: tq ^^

eqbalzack said...

pssttt imah..dah jumpa mr right kat UPM lom? hehe

imah said...

abgeq: mr right belom jumpe.. ktorg tengh main nyorok-nyorok.. hahaha