Tuesday, November 29, 2011

hit-and-run

30.11.2011

yesterday, i got a presentation to make.
regarding MGM3108.

macam mana ntah semua pendrive, including the external hard disk masuk virus..

aku: err.. Dr, boleh tak proceed dengan 2nd group coz file in all our pendrive kena virus.

Dr: so?

aku: kami nak amek laptop kat kolej.

Dr: dengan ape?

aku: kete saya.. *not mine act. itu kereta family punyaaaaa*

make it short.

i hit two car! depan lain, belakang lain.

oh! it was a hit-and-run ok!

eh? aku langgar xkuat. slow je.. balik tuh check and just ade calar dan cat kereta yang telah tertanggal..

and i was......

I HATE DRIVING IN THE NIGHT - -' *lariii*

6 comments:

Wan Ahmad Izudean said...

kalau tade orang chow jelah..haha
tade saksi lah katakan...

:)

NaniE said...

woo..
dasat imah bawa kete.. ni L lagi ke dah P full ni..?hehe..

tapi selalunya time nak present/submit asmen, perkara-perkara mcm tu selalu timbulkan..? geram betul..hehe..

man yusoef said...

merempit ke dekat UPM tu?? tak agak2..

imah said...

wan: hahha.. mmg xde saksi pon.. tuh yang berani chow..

imah said...

kak nanie: imah da ade lesen P full la kak.. xmampu nak amek B full.. =P

semalam mmg chaos giler kak! but after that, normal.. oh! semalam 1st time pakai skirt labuh yang saya beli untuk pakai dinner ^^ huhuhu.. xde gambar.. xsempat nak amek..

imah said...

abg man: mane ade rempit.. imah drift je.. tapi xabis lagi belajar drift.. tuh yang main langgar je.. =P