Friday, March 9, 2012

kem

10 mac 2012


assalamualaikum.


i know you will not miss me ^^


anyway, i have many reasons for not blogwalk to any blog. *include urs* i`m sorry. 
hari ini pon ingat nak balik rumah, tapi niat terbatal last minute sebbbbbbabbbbbb.... *sambungsendiri*


anyway,
last week, i  wasn`t at bilik-mahupun-bilik-orang-lain.


i was at the JUNGLE!! oh yeah!  




*partners in crime. ana,ajim and me were handling the foods for this program. ajim was not
in this photo ^^ hehehe. agak best sebab dapur menjadi port yang amat baik untuk meeting, lepak, gaduh and makan. hahaha*




*this is kek pisang. the most wanted food while in the jungle. serius. sampai monyet pon suka.
and we have to buy it again coz we were out of stock. hehehe. saya cadangkan kalau
nak pergi berkelah or what-so-ever, this food should on  top of list. senang.*





*aku tak tahu mcm mane penapis air tuh boleh jadi wanted and famous. thanks ana for being the model.
suka la kau ek! =P*




*ok. we were actually at the hutan simpan ayer hitam, puchong. hutan simpan ini di bawah upm dan
jabatan hutan. this picture was taken by iqbal ahyar. dah mintak kebenaran. ^^. 
sungai ini adalah sungai yang tercantik pernah aku jumpa! serius. airnya sangat jernih.tetapi sungainya sangat dalam. oh! kat sini bukan suke-hati-kau nak masuk ea. dan adalah menjadi kesalahan jika kau masuk tanpa
urusan. actually sungai ini famous kat youtube. mmg ramai orang nak pegi sebab kejernihan air dan keindahan sungai. nampak tak warna biru dan warna gelap kat air terjun tuh? tempat tuh sangat bahaya dan kedalamannya mencecah 12 meter kau! nampak je cetek. 


kem yang bertujuan untuk menyuntik semangat adik-adik untuk terus berusaha dan bermotivasi.


belajar banyak, sosial kurangkan.

by: chief-nama-rahsia.




4 comments:

TheShida said...

sbg budak alam sekitar...i just love this!

imah said...

hi5 kak. saya suka mandi sungai! sejukkkk..

siti murni said...

serius cantik lah sungai tu imah...

biru kehijauan air dia...ni yg jeles ni..co-incidence akak memang suka aktiviti riadah kat hutan ni..best woo...

imah said...

sangat best kak!! sungainya cantik.. kira untouched river gitu ^^ hehehe