Saturday, May 15, 2010

slogan untuk ABG EQ!

arini.. aku xde kje.. laptop akk aku da sampai!! bermaharajalela sekejap.. hahha...
agak penat la gak nak karang..
penat doe.. da lame xsekolah.. otak pon macam da repot.. huuhuhu..

so, check this out!


Kurasakan Something...: yeah! ini dia CONTESTnya...: "SYARAT:


1. Terbuka kepada followers abg eQ. Yang belum jadi followers, follow dulu ye...


2. Tak perlu vote! Abg eQ sendiri akan 'pick the winner' (berdasarkan kreativiti & originaliti).


3. Bagi slogan yang dah siap, buat 1 entry iaitu slogan anda bertajuk 'Slogan Untuk abg eQ...'


4. Letakkan gambar contest (seperti di atas) kat entry anda tu.


5. Linkkan gambar contest terus ke blog abg eQ.


6. Jangan lupa! Tinggalkan jejak kat sticky mode blog abg eQ ni....abg eQ akan terus ke blog anda.



deal.. and this is how my slogan is..

hmm.. saya follow 'kurasakan something' kerana this blog inspired me alot! he is a 'step up transformer' physics teacher. abg eq kne buat resolving force coz followers banyak..


so, keputusan adalah muktamad.. sebarang surat beranak..(eh, silap)..surat menyurat.. xkan dilayan..

arakian.. sekian..

5 comments:

E.d.Y said...

good luck...menang ke kalah dapat hadiah abg eq cakap...

imah said...

la.. iye ke..
huhuh..
cantik la amni..
edy xbuat ke?? xnampak pon edy pny..

jom sertai ramai2!

eqbalzack said...

ye2...menang kalah dapat hadiah....

hehe...

abg eq dah linkkan dengan blog abg eq...

eqbalzack said...

slogan 'main' dgn physics ni yg buat abg eq cair ni....adeiii....

imah said...

abg eq: huhu.. i try my best.. kalu tak panjang lagi slogan tuh.. lagi gempak.. huhu