Tuesday, August 3, 2010

yang pertama untuk tahun ini....

hai kawan2.. nak tau aper yang pertama?? KMR memang selalu !.. tu sudah pasti.. but, yang aku nih, kali 1 aku buat perbentangan.. TITAs plak tuh.. best la jgk coz semua bagi perhatian time aku cakap.. WAH!!! statement gituuh... mane xnye.. lepas kne game ngan aku, diorg rase semacam...

nak tau ape name game tu?? the is called SIPUT! k.. nak maen dye camni.. kalo org cakap, SATU KALI SIPUT korang kne teleng kepala ke kanan sekali.. kalo DUA KALI SIPUT kene teleng 2kali.. hahaha.. seronok.. aku pakse lecturer aku join sekali.. slumber badak berendam jer aku!

da la.. nak wat kje nih.. da la pakai harta benda org.. k.. adios.. sampai jumpe lagi.. huhhuhu..siput!

4 comments:

E.d.Y said...

macam sronok je men siput

imah said...

edy: memag seronok pon maen siput nih.. kalo da kena badi, jadi macam imah la.. sehari xbuat xsah.. siput! ha tgk.. dye jadi lagi.. huhuhuh.. xcube xcinta.. apakh??hahha

E.d.Y said...

tp jgn sampai terteleng kepala tu dah la..hehe

imah said...

ala.. teleng pon ape salahnyer.. unik sikit.. huhuh