Thursday, October 14, 2010

CONTEST MORTAR BOARD: THE BEAUTY IN UGLY!

http://danielzaidi.blogspot.com/2010/10/contest-mortar-board-beauty-in-ugly.html
MARI MARI MAAAARIII!


MARI ABANG !!


MARI ADEK!!


MARI KAKAK!!


DEKAT DENGAN SAYA!!


YA!!


YANG DEKAT MARI RAPAT!


YANG RAPAT BAGI MAMPAT!! (apakah?)


YA! MARI2!!!




SALAM SELAMAT PAGI (intro berita).. BERITA TERKINI HIBURAN SENSASI.. BERITA DISAMPAIKAN OLEH TUAN PUNYA BLOG SENDIRI..




wah!! aku memang da xde kje .. padahal kje and assignment memang maha menggunung! baek punya.. aku nak lupekan pasal assignmnet nih du;u.. (oit senin nih nak present la!) .. kejap la bro! kad matrik tinggal kat bilik! xleh buat assignment kat lib.. (alasan, tapi mmg betull!)




memandangkan aku nih baru 1st year student kat upm nih, ate, idok berkonvo lagi la gamaknye teman nnih eeeeh! aku hanya mampu tuk join ucapan memandangkan aku ade 4 tahun lagi 4 that special moment..




bring it on dew!




so, this wish is speacial 4 those yang berkonvo.. xkire baru atau lame, kechik beso, tua muda.. janji lu dah pernah pakai mortar, lu da pakai topi, lu da naik stage, lu da dapat bunga, lu da dapat kiss 4 congrats and etc.. wah! betuah siot kalo konco..




my ucapan (not acapan that comedian tu eh!)


basket is raga,


wood is kayu,


bile i terjaga,


happy convocation my wish to you.




this is kulit kerang,


i jumpa tepi kayu,


i cakap terus terang,


wa memang salute sama lu!




so, that is end of my ucapan.. harapan: memang la nak menag dew! sape kate xnak! rayban kot!
sape yang kne!!
saye tagg sume followers saye..
*siti nur fariha
*abg eq
*aimy athirah
*ika masri
*amalina
*mirza
*fafa20
*boy
*zahidah
*frodo baggins
*zubir
*kei
sape2 nak tau pasal contest ni, leh g ke blog beliau.. (tekan banner diatas tok ke blog abg edy.. wah! berabang kaw!)


p/s: alhamdulillah idea nih datang pagi tadi.. dan bertambah2 rezeki esok wa nak g makan nasik minyak kat melake! wa!! maksu gua bawak dew!

7 comments:

E.d.Y said...

ok..just nak linkkan je kan...

select benda kita nak linkkan tu...then pilih perkataan link kat atas tulis entry tu...pastu, paste je url contestt dari blog abg edy

imah said...

abg edy: IMAH DA SIAP.. tlg tengook..

Afzainizam said...

★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★

Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami. Salam sebuah persahabatan salam satu perkenalan dari blog kami... Moga kami mendapat maklum balas dan respont yang baik dari blog anda...

uhhhhh blog ni hijau dan hujan.... wahhhh sungguh mengagumkan

butterflyana said...

GOOD LUCK!

imah said...

azfanizam: huhuhu.. salam blogger tok anda..

butterlyana: thanks sis.. gudluck 2u too..

Frodo Baggins said...

>>____<<

wa datang ...
hadiah hadiah hadiah!!!

imah said...

frodo: hadiah?? kalo nak hadiah, moh le join contest abg edy.. (promote nih!)