Sunday, October 17, 2010

you need vitamin C

salam xsihat tok anda sume.. haila.. intro pon macam da lemau.. actually saye demam.. ya! tuan punya blog ini demam.. gara2 kenduri kawen di melaka.. mungkin jakun sangat kot nak g melake tu yang dapat demam+flu+fining2(bukan pregnant ea).. dan presentation pagi tadi pon alahai! aku memang teruk, sampai setiap kali nak cakap kene sedut ... auuuuw!! sir pon bagi la comment.. his comment include:



`your group should practise well, make the slide become interesting AND! Make sure you take you VITAMIN C.'(sengaja di besarkan)..





so, kenduri kat melaka xtra best cikit coz ade gamelan dan tarian piring.. memnag gempak bagi anak kl macam aku nih jakun ckit.. so, enjoy pics by caption.




lupe nak gtau.. sempat ar lepak umah cik timah(anak dye mak aku jage dulu).. baru dapat baby boy.. tu yang galak sangat maen ngan baby faiz nih.. au caaak!

ni anak2 cik timah yang mak aku jage since baby kot.. yang dekna since baby yang aqil dalam 1 setengah tahun..

kete mr bean! abaikan saye yang berjubah macam orang pregnant.. hahaha.



anak2 dara dan bakal tak anak dara.. (apakah?) huhuhu..



muke happy banget dapat jejak melaka.. usha kasut mak aku.. kasut sinderela katanye!



yeah! this is my maksu aka drifter kitorang ke melaka.. bakal menamatkan zaman daranye.. hahaha.. (sorry gtau awal2)..
kitorang xround2 melaka ja.. coz yang pegi sume perempuan2 belaka.. dan menjadi adat perempuan akan tido ketika dalam perjalanan.. including maksu aku, kitorang gerak awal.. maybe sebab xdapat round melaka kot aku demam.. hahaha..

4 comments:

E.d.Y said...

moga cepat sembuh...

hai maksu..haha

imah said...

thanks..
mak su imah kate dye xknl abg edy.. hahahaha

E.d.Y said...

xkenal maka xcinta...hahhaa

imah said...

hahaha.. lambat cakap.. kalo x buleh adjust.. kihkihkih..