Tuesday, October 26, 2010

jangan kacau kalo aku...

salam.. hari in kelas sampai kul 12 ja.. coz lab da abis.. dan wa pon melepak2kan diri membace chemistry.. tapi xmasuk..! wa bace lagi wa tertido! haiya! wa tanya ape bende wa xbuat since pagi tadi?? wa pikir pikir dan terus memikir.. hehehe.. wa lupe online ma.. kahkhakhak.. sangat lawak..

actually nak cite la pasal hal semalam.. yang agak lawak dan lawak dan terua lawak.. jangan hanya gelak, buat2 la guling2 atas karpet ke hentak2 meja ke nak menunjukkan cite aku nih lawak.. deal beb? hehehe..

semalam, kelas aku abis kul 7pm.. aku ingat buleh la enjoy malam tuh but than:
`atek, jangan lupe ea malam nih kelas ganti math..'
`what the heaven beb??! kat mne?'
`kat upm la!'
`oho! ingatkan kat toilet tadi!'
(*perkara inni sudah menjadi lumrah dalam kamus hidop)..

so, aku xmo membazir mase dengan menunggu bas.. kelas start kul 8.30pm kot! on9 ar jap.. than, masuk lecture.. mule2 dapat la tahan mengantuk.. tapi:

`ana, atek xtahan la ngantok.. nak tido nih..'
`eh! tahan la kejap.. meh sini ana urut..'
*berape banyak kali ko urut pon kalo mate nih da sangap nak katop tetap akan katop..

`ana, atek nak kuar jap..'
*keluar lah aku dengan gaya menutup idong ala-ala nak g toilet nak kuarkan hingus.. almaklom ar dok dalam aircond bapak lame since pagi kuliah..

wa nampak bangku, wa dudok2.. but than aku rase makin gelap, gelap dan tup!
wa dengar kecoh2, wa bangun..
`eh! da rehat?'
`prof kate take 5'

dan aku masuk menuju ke ana..
`lame ko kat toilet?'
`aku tetido kat bangku.. (^^) heaven kot!'
`ko nih atek.. bahaye..'
`atek xlarat ar..'

membe2 boys yang kat belakang aku tuh gelak tahap vavi utan dengar aku tido kat luar.. kurang asam! pagi tadi pon still gelakkan aku time discussion calculus.. memang korang nak maut.. (hahahaha)

*this event reminds me yang aku penah tertido time balikkje lewat malam.. sampai tren terakhir aku tertido! amek ko! penat punya pasal.. sib baek la ade brother tuh kejutkan aku.. tersentak lantas mngelap air yang kelau dari mulut.. seraya: `bapak imah tertinggal train.. TERTIDO..'

-SALAM MENGANTOK DARI IMAH^^-

3 comments:

eqbalzack said...

selamat berjaya imah...
nnt kalau terjumpa abg eq kat upm tegur2 la ye...

E.d.Y said...

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH

imah said...

abg eq: mane boleh xtegur, jawabal ghunnal sih.. hehehe..

abg edy: amboi3..melawan nampak.. xleh jadi nih..