Thursday, October 28, 2010

ubah angin..

salam.. first and foremost nak say sori coz xleh nak upload pics.. ye ar.. nak gak usha tuan punya blog nih an.. lawa ke kacak ke an an an.. hehehe.. segala kesulitan memang ade hikmah.. dengan baby aku nih ntah tetibe tak boleh connect.. so, pakai jap laptop hasil ehsan suhana... (thanks su.. ^^)

so, arinih, ade hal yang kene setel.. so, aku,ana, akak demo, abg hanif dan yana kuar.. g makan.. bese la kalo org2 keparat.. (eh!) korporat kalo ngan deal ape2 pasal bisnes, diorg mesti ajak lunch ke dinner ke an? so, kami mengambil pendekatan yang sebegitu rupe.. hehehe.. bijak an?

mule2 memang xtau nak makan aper.. honestly ni first time aku ngan ana n yana kuar lunch out from upm.. hehehe. (sunti kan kitorang..^^) so, drifter kitorang bawak la kitorang ke d`limau nipis.. kat bangi.. area2 ukm..sangat ok tempat dye.. kebetulan warna kedai hijau.. peberet aku kot.. so, thumbs up la beb!

balik plak, aku kne panjat pejabat bendahari.. wa punya matrik card hilang beb! cicir kat mne pon wa xtau.. i dont have any idea.. yang jadi masalah, apepasal la diorg xcakap kat aku straight g bahagian keselamatan buat report dulu.. haiya! ini macam wa kurus la.. tadi pon timbang turun kot berat aku.. hehehe (nak highligh pasal berat )

susah la.. da nak abis sem la ilang.. denda kot.. 30 hinggit pon duet gak.. dengan ketiadaan matrik card, idok le buleh saye ke library lagi..

*agak sedih coz dalam matrik card tuh ade lagi rm160++.. our matrik card just like a touch n go card.. (T_T)


2 comments:

E.d.Y said...

ish..tu la..matrik kad tu kene jaga elok2..

imah said...

abg edy: kalo nak hilang nak buat camne an.. redha le.. lagipon, imah memnag suke bayar denda nih.. hahahha