Thursday, October 28, 2010

graduasi..

salam jumaat buat anda sume...


pepagi ini sangat sejuk.. dalam hati xmo mandi.. mungkin disebabkan faktor saya lahir pada tahun kambing mengikut kalender cina.. mungkin juga.. hahhaha.. tapi, ni kambing nih bersih tau.. mandi tiap pagi! hahah.. mengarut sungguh!




alhamdullilah.. urusan di pagi jumaat diselesaikan.. matrik kad leh tuntut next week.. skunk tengah berurusan dengan on9.. hahaha.. disebabkan nak study week and interview nex week, so sekali zaap la aku buat kje nih..




bermuka buku dengan membe pagi nih.. dye suruh usha pics time graduasi dye.. kirenye dye da grade 2 kali.. pergh! kalah aku!


ni la membe aku.. suppi aka suppiman.. hahah



dak2 kelas dye..

saudara aku sorang nih nak stpm, so my wish to him:

suppi,

walau kau terase dengan sekeliling,

janji dengan aku,

kau takkan melenting..

azamkan dalam diri,

kau akan tutup kekurangan mereka dengan kelebihan diri,

sematkan dalam hati,

kau perlu berubah untuk diri sendiri..

janji PENCIPTA mu itu pasti,

jika kau mahu perubahan,

kau perlu ubah sendiri..

*sob2.. sedih teringat kat membe2 sekolah.. DAK2 MATRIK..lame xhang out.. tapi yang pasti, aku ingat korang.. xkan lupe sampai bile2.. tapi andai kate, aku terlupe, ingatkan aku.. bak lagu ana raffali.. TOLONG INGATKAN AKU.. ^^

4 comments:

Anonymous said...

suka sgt..
sedih gak..
rindu korang...
imah blik nnti kontek2 ar..
hehee~
..msing2 pn sebok an..
ok!!



~w~

imah said...

anonymous: yo lah sayang.. ni wani ker??

E.d.Y said...

member ke bf??hehe

imah said...

abg edy: membe la.. bf lambat lagi.. tunggu akak imah kawen..