Sunday, November 7, 2010

disebabkan final...

8th nov 2010..


salam.. ok aku tau memang semenjak study week=study weak nih, blog aku macam gampang syeh! serious xtau nak post ape coz kjenye study, tido, lepak, study yada yada.. hahaha.. buhsan! ble final nak habis?! time batch aku plak nak buat all in essay! yess.. all in essay sayangs! mau jawab xam sambil terkentut coz da xtatau nak jwb camne an..


btw, thanks to my dear aimy athirah coz called aku.. hahaha.. banyak an memory hingusan aku, kau dan mereka.. tu la.. dulu2 aku suruh ko follow aku buat kacau ko xnak.. tgk skunk ramai x knl ko.. kahkahkah.. aku tau idea yang agak mereng senget.. ABAIKAN..


alright bebeh! disebabkan junior pemalu ini baru tau yang nak masuk dewan besar tok final kne ade slip xam yang laen, so early in the morning tadi aku kuar ar ngan ana tok mencari slip xam kat padang.. xde ar.. kat fakulti.. pendek cite, xyah amek slip tuh pon xpe.. haiya! xpasal2 burn study aku (dan2 burn kaw!) hahah..


balik uh plak singgah koop nak bli pen.. see, junior pemalu ini memang ade simpanan pen tetapi banyak yang hilang.. hahaha.. amek ar bnyk2 pen.. (in case emergency.. saye nak bagi pinjam kat pakwe je..) hahah.. the story:


angpa buat2 la belakon ea.. buat cara tangan kiri memegang pen yang maha banyak walaupon 5 btg ja.. tangan kanan pegang kad matrik.. ni tujuan dye..


`teeet! teet! adek, duit dalam kad adek da abis la..'

`what?! (idok le berckp begini.. kerek namenye..) xde? abis? tapi kak saye baru buat kad nih.. arituh hilang..'

`orwh.. mungkin dye buat kad je dye xmasukkan duit..'

`oye? xper la kak.. saye pakai cash..'


berlalu dengan hati yang bengkak.. pergh! kalo wa tau dye xmasukkan duit, xde la aku bayar pakai kad dan tidak akan ade keretapi dibelakang.. syeh!





teringat plak nak final kat matrik.. petang2 selalu released tension... miss my DEAREST FLOORMATE ALOT!

10 comments:

E.d.Y said...

relek aa..final macam makan kacang je

imah said...

abg edy: meh la gantikan saye amek final.. tapi mate.... hahahahah

aimyathirah said...

kutuk aku kaw2!!
HAHAHA

imah said...

aimy: lek lu!! hahaha.. bile lagi nak mengutuk ko an.. 7aku memang kalah kalo bab saiz nih.. heheheh

aimyathirah said...

vavuntot la kaw!!
HAHA
xpe2..
kutuk la aku byk2..
pastu tag kt aku!!!
*bru mrket!

imah said...

aimy: aman!!

aimyathirah said...

ape yg aman??
kompius la plk..:)

imah said...

aimy: ko nih pending betul la! aman in english is PEACE!! hahaha.. aimy pending! tu la aku suroh pakai line maxis kl ko pakai maxis bentong pahal.. =p

aimyathirah said...

walaweyh....
bentong2 jgn maen seyh..
HAHHAA
bese la sewel kejp..
tue yg pnding tue!

imah said...

aimy: hahaha.. masuk air.. cheit! iye ar bikan sekali sekala mau pending.. hahaha