Tuesday, November 23, 2010

kalo nak kawen kne `potong' ea ^^?

23rd nov 2010

salam.. baru 2 hari, da rase mati kutu kat umah.. xtau nak buat ape.. nak study? plizz! nak rehat jap.. ^^ time cuti sekolah, anak2 duet mak aku still datang.. dah kate cikgu.. so, ade la yang kne jdi pengawas tok spm.. than, aku plak jadi bibik sambilan aka xbergaji kat umah..

adik: kak imah, mak suruh bagi susu kat nazim (susu botol ok!)
aku: aku lagi? pergh..

adik: kak imah, ko da sendawakan nazim ker?
aku: err.. blom.. (wah! adik aku!)

see? ciri-ciri da ade.. ape lagi yang xde? hahah malas nak pikir.. kang botak .. ayat tuh abg ijat aku yang kate.. hehehe..

k.. back 2 the topic..
kalo xpotong xboleh kawen ke? dalam iklan dulu2 pon banyak.. heheh sape nak jawab? na..
alcerita, semalam, aku dan famili g melawat jiran lame.. anak lelaki dye la sape lagi..hehehe..dulu, pakai tok mudim.. skunk nih pon pakai tok mudim gak.. tapi tok mudin alaf baru.. siap ade yang pakai laser la, claim la.. na.. pengalaman berkhatan 2 orang adik lelaki aku saaaangat berbeza! sume kne sunat time kecik2.. so, ble cerita balik sangat kelakar.. harharhar.. ^^


best ke kne sunat? na! saaangat best! sebab pe? budak2 skunk, mewah.. lagi2 kalo berkhatan ramai-ramai.. banyak orang nak sponsor goody bags la ape la .. kat tempat aku, budak2 kne sunat dapat alat permainan! wow! duet xyah cakap la.. setiap kali orang datang melawat, kompen bagi duet.. paling kedekut RM 10..
na! kalo 10 org datang xke 100? buleh bli acam2 ^^

kalo mcam tuh, aku pon nak sunat.. mcam2 dapat.. haru kau imah!


***************
ahad nih nak g kenduri kawen kak mai kat batu caves..

7 comments:

NaniE said...

imah nak sunat ke..?
ahaha..bukan pompuan memang disunatkan ke? masa dorg lahir. cube tanya mak imah balik..

Jey Yusuff said...

pertama kalai dtg blog ni. salam perkenalan. follow ur blog

imah said...

kak nanie: hehehe saje ja la kak.. *tersipot-sipot malu..

jey: salam perkenalan jugak.. imah akan follow blog anda ballik eak.. nyway thanks..

E.d.Y said...

imah dah sunat belum??haha..ooppss..18sx lak...haha


PESANAN PENAJA :

Undi blog "THE BEAUTY IN UGLY" untuk Blog Personal Lelaki Pilihan (nombor 9 dari atas) kat sini
-------> http://bpm-undi.blogspot.com/

(guna semua browser yg ada..hehe)

imah said...

abg edy: woah! jangan dibincang disini.. hheh

E.d.Y said...

hahah..ooppppsss

imah said...

abg edy: oppps juga!