Monday, November 29, 2010

adek aku melebih!

29 nov 2010
salam.. esok adek aku nak g interview masuk mrsm.. so, aku doakan ko ea.. hahah.. *ko ingat dye bace blog ko meh?!

k..fine.. disebabkan cuti sem nih aku nak rehat dan xmo mencari duet saku.. hahah.*bos tempat kje lame ajak kje balik.. ^^ so, lappy akak aku yang die tinggalkan kat umah jadi mangsa.. baby aku? ade la.. aku simpan. lagipon kat dalam baby uh xde mende.. memang khas tok aku buat kje2 kuliah n amali.. *actually, lebih tepat on9.. hahahah..

layan korean drama jah dalam lappy die.. disebabkan, pagi mak aku jage anak org, so, time malam la ku layan cite korea uh.. haisyh! xfeeling kalo tengok cite bunyi budak kecik nangis nak susu.. so, in the dark la aku tgk.. hasil selama seminggu.. sakit mata dan kepala pusing2..

sambil2 tuh, aku godek2 ape yang ade.. *kot2 la ade pics bf die.. ^^ actually memang ade pon.. so, aku jumpe photo editor.. amek pics pakai lappy akak aku.. hasilnyer..

aku n adek aku yang bongsu..

but than..
huda; kak imah, ajar la uda macam mane nak buat.. uda pon nak belajar..
aku: haisyh! uda budak lagi.. uda xpaham nanti.

akak die yang baek hati ni pon ngajo la.. beb, siyes aku ajo die sikit la kot! ble aku check2 balik dalam lappy nih, ko tau ape yang die buat?!


yang pertama

versi muslimah

bajet cute.. *actually memang pon.. ^^

aku ske yang pakai topi uh.. ^^

baru pics.. lom tengok video yang dye buat ag..*clikc tok tengok via fb aku ^^

so, agak2 boleh ajo dye buat bende laen x?? ^^

7 comments:

Anonymous said...

comel giler mah...
pandai adek ko..
hahaa... comel nyer!!
klaka arr..




~w~

E.d.Y said...

apakah?

aimyathirah said...

da akak nye pon lebeh kureng cm adek nye..
mana tumpah nye kuah klau xke nasi!!
HAHA

fafa said...

kakak. dy pon over jugak. so same jer.:)

imah said...

anonymous: baka2 aku memang chomel ^^

abg edy: ape kes?

aimy: hahah.. benih yang baik kalo dicampak ke laut akan menjadi pulau.. ^^

fafa: slumber sudeh! no cover cun!

E.d.Y said...

kes ditutup..haha

imah said...

abg edy: like like like!