Wednesday, December 8, 2010

cover CUN is prohibited !!

9 dis 2010
salam..
post semalam cuma nak tunjuk yang aku masih berNYAWA lagi.. ^^ sangat syokk bersosial seharian.. hahah.. ujan lebat membataskan kami untuk balik awal.. *alasan..
dan hari ini inbox belambak kat yahoo n notification kat fb bergayut-gayut sampai da xleh nak gayut.. membe2 berlumba-lumba upload gambar semalam..*chait kalian!

dan aku edit pagi tadi..* thanks yan tido umah aku.. kite buat party bujang lagi lepas nih.. nanti aku ajak ramai orang.. kire, kalo boleh sumbat membe2 dalam bilik, aku sanggup.. hahaha..

hangout semalam ade 8 orang.. mereka terdiri daripada*ayat sangat skematic letrik:


membe-membe saya ^^

tempat lepak kami hanyalah mid valley ^^ kerana sume kate duit saya sudah keringkontang ^^
memang macam tempat tuh bapak kitorang ade share la... suka suki suka hati ja gelak macam orang meroyan.. sangat heaven!

disebabkan tuan putri*memang name dye ade putri pon* kitorang baru abis exam, dye ajak maen kat jusco.. ala tempat budak2 maen tuh.. kami yang agak jahiliyah pon turutkan sajo.. *sebenarnye nak rase gak maen ^^


disebabkan terlalu asyik, ni ja yang ade dalam koleksi..

disebabkan hari natal dah nak dekat, jadi center court mid tuh pon ceria dengan perhiasan.. kami pon ceria juga:
umpama kami punya tempat!



lampu spotlight yang gemilang! *bak kate tqa






aplikasi fizik ^^

sangat heaven! thanks kepada kalian yang sudi luangkan masa bersama-sama.. tukar cerita yang HOT!. huhuh.. gosip dan perempuan xdapat dipisahkan.. xgitu? ^^

********************************
laen kali kite ajak yang laen ea..
the more, the MALATOP!!

10 comments:

KHYRUZ ARCHIBALD said...

hahahahahahahahahaha!

:P

E.d.Y said...

lama tak g midval

miss jiey said...

ngeh3...heaven kott...ptot laa tsedak2 aku minum milo smlm..ade org sbut nma aku kat cni rupe nye

imah said...

abg tasy: mane gelak2 nih? ade share ke?

abg edy: lame xpegi meh? iye la.. da orang uh kuar jenjalan kat over the sea ^^ ja keje..

putri: hahaha.. milo 1 bhai!

E.d.Y said...

haha..terasa

imah said...

abg edy: ouhh! sakitnyer ^^

NaniE said...

besarnya bear tu..nak cari kat rantau panjangla satu..hehe

imah said...

kak nanie: cari jangan tak cari.. alalang2 nak satu! ^^

KHYRUZ ARCHIBALD said...

yup! opkos ada share! :P
:P

imah said...

abg tasy: share abg tasy xbanyak ea kat sini..uwekk!