Thursday, December 16, 2010

pra PERKAHWINAN

17 DISEMBER 2010

salam.. semalam merajuk ngan maksu sebab maksu kate nak bawak aku on9 kat cc. aleh2, maksu lambat datang so tak dapat la nak on9. aku sekarang ni kena on9 malam.. sebab topik di atas..

oh! saya sangat penat di pagi hari. melayan karenah mereka yang kadang kala: baek ko diam kalo tak aku tutup TV.. atau menjengkilkan bijik mate tanda marah..



baby orang. sangat pemurah dengan senyuman


mereka yang TERPAKSA saya layan demi agama, bangsa dan negara.. hahaha


yeah! this is the other reason from 1001 reasons that make me stucked in my house! haha.. chomel tak? ingatkan cuti2 nih boleh la rest, tenang2 fikiran pe sume. aleh2 ambik aku!


nazim: kalo baby yang laen bile kite cakap: amboi die! biase sangat die tuh! *sambil menunjukkan pelempang, rata-rata baby akan nangis. tapi baby nazim nih, lek jer. siap bagi smiley kat aku. mane la aku tak sayang.. ^^

nuha: anak cikgu sejarah aku time f3. mak aku jage since die baby. memang la mak aku sayang sangat2.. skunk nih da 4 tahun.. pejam celik pejam celik da besar.. mulut pun sangat ramah. sangat giler kamera. ^^

fathi dan tasnim: mereka adik-beradik. umat yang sangat taat ngan mak aku. tak banyak cakap. tapi bile melalak, ya ampuan... pecah gendang telinga.

budak-budak zaman sekarang bukan boleh tunjuk sikit. kalo tunjuk sekali mesti nak buat banyak kali.. terpaksa layan sampai diorang penat..





kan aku da cakap. nuha ni memang gile kamera.


terpaksa bw coz nak samar-samarkan kesan cela di muka mereka.. haha




semua nak masuk! haish!

fathi bajet chomel.. hahah..
time nak amik gambar nih lagi la payah. sume nak masuk. nak-nak ambil pics sorang-sorang. budak-budak nih jelez. tak boleh tengok orang laen bergaya. ni lah budak-budak zaman sekarang ^^.
kalo betul acuan, betul la kuihnya.
*******************************
23 disember 2010 results pmr kuar. adik aku ngan sepupu aku tengah cuak. ape-ape yang kuar itu adalh hasil usaha mereka. same goes to me. kepada adik-adik yang amek results uh, kak imah doakan yang terbaek yo *wah! ber-akak ko ea*

6 comments:

E.d.Y said...

alahai comel semua

fafa said...

ko gedik knape huhu

imah said...

abg edy: haha.. tengok la sape yang jage ^^

paejah: oit2. baru tau ker?

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

jom singgah my new blog n being my followers too...tq

http://mummylovepink-lovely.blogspot.com/


and

jom singgah my shop blog...tq

http://mummylovepink-shoppaholicblogspot.blogspot.com/

aimyathirah said...

adik comel

imah said...

aimy: oh! aku memang chooomel kot!