Thursday, January 13, 2011

Hari siswi di UPM

14 JANUARI 2011

minggu busy yang sampai tak tau nak study macam mane.. maybe kitorang baru duduk satu bumbung dengan warga kolej-intan-payung nih.. okey! saya mau sebarkan berita! sape mau dengar??!



yeah! logo hari siswi.. (clik sini untuk ke FACEBOOK mereka)


hari siswi ni adalah acara tahunan untuk KOLEJ 11 aka kolej kejuruteraan.. terbuka kepada siswi.. ade part yang siswa pon boleh join sekali.. start dari sabtu (15 januari) sampai ahad (16 januari)..

banyak la aktiviti yang dianjurkan.. kalo bukak fb die, memang ade pamplet acara-acara yang akan ade mase hari siswi ini..


oh! kolej kami involved in security.. tapi bukan bermakna kami yang kena duduk-ditengah-panas-mentari sambil membakar kulit.. KATAKAN TIDAK! orang-orang yang bertanggungjawab la an.. kami just sebagai orang tengah antara pihak penganjur dengan orang itu.. *haha.. nampak macam tak buat kerja je an..* ade blood donation, futsal.wall climbing, paintball *yang ni lelaki boleh join* dan macam-macam lagi..


ade jugak universiti-universiti yang nak join.. antaranya yang aku ingat ialah UPNM.. tu je la yang aku ingat sebab aku dulu nak masuk sane tapi sebab aku-pikir2- tak jadi la masuk.. ^^


so, kepada siswi-siswi UPM, anda dijemput hadir untuk memeriahkan acara ini..


**************************


oh! semalam hampir terlupa nak wish bufday kat roomate time matrik DULU.. thanks kepada farahin aka CPOT sebab ingatkan aku..


to emi mazni:


hepy besar day sis! thanks coz bagi pinjam simcard ko time matrik dulu.. aku buat macam harta aku an an an.. tapi ko tak kesah sebab aku topup jugak an ^^ heheh


and for tomorrow is my beloved and only punya bufday! sape weh sape ?! *eager nih* teka la teka la.. =P


MY SIS YO!



^^ CHOMEL DIE LAGI DARI AKU..

NI LA kakak saye sayang saya.. she is 21 years old this year!! *clap clap clap* hehe.. sori la katak *ni name die yang aku still panggil dari kecik sampai sekarang..* aku tak dapat balik.. busy der!

kitorang kalo jalan sama-sama, orang akan ingat die adik aku sebab die ketot.. *kasar bunyi* yeah! its true.. tapi, ketot-ketot pon chomel.. ^^ beza kami hanya setahun sebulan sajo.. *thumbs up to wak jani n cik baya*

hrm.. ape lagi? she`s taking islamic banking in uitm shah alam.. aha! tinggal setahun setengah sajo nak graduate! YEAH! nanti boleh kawen yea yea.. die jugak PALAPES.. jangan memain woo.. askar woo!

but her status is UNAVAILABLE ^^ *aku dengar bunyi orang kecewa *

so.. nak bagi advanced wish..

to kakak kesayangan-one-and-only-in-my-life:

adikmu ini ingin sekali mendakapmu seraya berbisik:

terima kasih kerana menjadi kakak yang terbaik didalam hidupku,

menjadi sahabat dikala aku sendirian,

menjadi peneman untuk tidurku,

menjadi tempat untuk bergurau senda bersamaku,

menjadi perangsang semangat untuk aku serta adik-adik untuk berjaya,

tanpa mu,

budak-budak kat rumah tu akan sentiasa bergadoh dengan aku! hahaha.. terbaek wook!! ko memang referee berjaya! hahahahhahah ^^

kakak, orang kate kite ade chance nak dapat baby kembar.. *wink wink*

4 comments:

E.d.Y said...

unavailable??kecewa..haha

TiKa LEh said...

wah, promote upm tu..heheh

Anonymous said...

waahh~
sweet nyer kakak..
dan adek nyer..
hehee~
smoge korg same2 trus happy !



~w~

imah said...

abg edy: haha.. anda patot kechewa ^^

kak tika leh: idop upm!

anonymous: huhu.. thanks.. baka baek memang macam nih.. ^^