Thursday, January 6, 2011

KEM TERENDAK MELAKA PART 3

6 JANUARI 2011
SALAM.. SORI.. ARINI LAMBAT sangat2.. coz ade appoinment dengan dokter.. *bukan dokter cinta ea! doktar GIGI.. HAHA.. SANGAT kelakar..

mari kita sambung..
PAGI 29 DISEMBER 2010
bangun ja pagi, body semua kejang.. coz sejuk sangat kalo tido dalam hutan.. *oh! body saya memang sensitip =p dan pagi tuh, aktiviti fizikal yang memang tercabar NALURI ASKAR.. *wah kaw!

halangan pertama selepas sesi regangan.. kuku kambing.. *oh! saya lupa nama saintifik die.. ampun ya abang askar =)

yang ke-2 nih name die piramid.. name saintifik pon same gak ea? *ENTAH LA.. YANG BENDA merah putih tuh diharamkan jejak ke tanah yep.. so, kitorg pikul.. *KUAT X?

hahaha.. splash from kak muni! WATER TANK halangan ke-3...

na! yang ini tembok 6 meter aka 6meter wall.. *disini TEAMWORK sangat essential ea WHITE EAGLE..

YANG INI TITI GANTUNG..

stepping stone aka tapak gajah.. *macam istana takeshi plak an?

oh! part ini sangat suka.. menguji berat badan anda.. *CHOI!* monkey rat.. halangan yang menyakitkan tangan..

SURPRISE! AKU lah orang pertama yang mandi pagi.. haha.. lencun beb wa cakap lu! * abang askar ni tolong amek pics plak. meh la tolong angkut kuar..

juara! SUPER RANGERS! we wanna su su sususus =) abang K SANGAT SEMANGAT!

PETANG 29 DISEMBER 2010


OIT! sape yang melepas nih?! kureng asyam betul!

time nih, semua perkara yang telah ditunjukkan pada hari pertama dipraktikkan pada waktu nih.. time nih, kami semua kena buat khemah separuh mewah ya.. harap maklum..

oh! panji-panji kena selalu dijaga.. nanti abang-abang askar amek trus potong markah.. CHOI!

TEMPAT TIDUR EA..
OH! TIME nih aku tak terlibat dalam pembinaan khemah sebab cedera terjatuh ala-ala superman.. berdarah la jugak.. *ala tak patah pun =P

wah! semua orang excited time nak test khemah.. kalo roboh, siap la korang..

time nih, aku bagi komen untuk aktiviti kali ini.. * choi! KO TAK Tolong nak bersuara plak!* ade aku kesah bro?

MALAM 29 DISEMBER 2010
OK.. bile menjelang malam, terasa ghairah untuk memulakan majlis.. MALAM AKRAB ANTARA RAMD (PARA) DENGAN kami =p like like like! awesome gilos sume yang terlibat..
malam nih, semua team kena perfomed.. anything.. weather you want to sing a song, make a drama what-so-eva.. semua orang saaangat sporting malam tuh.. termasuk MEJAR2, SARJAN2, PENGETUA KOLEJ DAN ABANG2 ASKAR SEKALIAN.. KAMI turut berpoco-poco malam itu untuk menambahkan kadar metabolism * waklu!


oh yeah! 1st time aku menjadi usher.. lu orang pernah ke?

see? memang akan `akrablah ' kami selepas ini.. call me! haha..

kami team yang 1st perfomed au malam uh.. bak kate orang sopan, PEMBUKA TIRAI.. haha.. lepas abis ja azab, kak muni-ku-sayang bantai makan sebanyak-banyak yang die nak.. haha.. kak muni kak muni..

la! korang lagi! *thumbs up untuk mereka.. JUARA KESELURUHAN KUKEP.. HIDUP ABANG K.. HAHAH

***********************************
ESOK DAH nak balik.. tapi still ade surprise untuk kami.. nantikan esok..

*aduh! sakitnya gigi.. lapar.. xmakan lagi =(

2 comments:

E.d.Y said...

hahaha..imah masuk dalam air

imah said...

abg edy: tak thrill la kalo xmasuk dalam air.. *ayat penyedap badan ^^