Monday, February 7, 2011

bayangkan orang itu

8th FEBRUARY 2011


kalau boleh,

aku mau jadi bayi.


sebab,

bayi comel.

nak-nak kalo muka macam aku nih..

ramai mau cubit pipi. *sila muntah darah sekarang*

tapi ade orang kate,

muka aku dah macam 25 tahun punya orang..


oh!

saya balas balik:

maknanya aku dah boleh kawen awal dari kau!


tapi,

kalau orang perasan bagus,

muka die macam mane plak ea ^^?



aku jumpa duet nih time nak lunch. ANA kate:

letak balik la atek.. tunggu 3 hari dulu.. kalo xde orang amek baru kita amek..

dan... .... kami tunggu 3 hari lagi.... --!

13 comments:

TiKa LEh said...

wah. ad hti nk amek tu..haha

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

wah....tinggal 3 hari nampak gaya..xsampai sehari dah ilang tuh..~~

Jom mai singgah my blog....klik je link mummylovers blog ini

NaniE said...

teringat masa kecik2 dulu..ada sorang makcik cakap. kalau kita jumpa duit contohnya, 50sen, kita ambil, kemudian nanti, tanpa kita sedar, kita akan kehilangan 50sen milik kita tanpa kita sedari..sampai sekarang percaya..hehe..

-->agaknya sebab memang tak pernah tertulis untuk kita..

imah said...

kak tikaleh: huhu.. jangan cakap kuat2 ^^

imah said...

kak weidya: tau tak pe.. huhu

imah said...

kak nanie: ye ker? ana kate, kalo kite hilang satu, mungkin allah bagi lebih.. sebab itu hak orang ^^

E.d.Y said...

org cakap, if dah sentuh duit tu jadi tanggungjawab kita untuk cari org tu..if xpegang lagi bukan tanggungjawab kita

fafa said...

Semah , kau kan da 25, pikir elok2 eh,, hehhhehe

liyana said...

hahhaha.....hahhahaha//teringin nk amik ye!!!hahahaah try ler..kah3

imah said...

abg edy: oye? aduh! saya dah pegang.. tapi letak balik bulah an ^^?

imah said...

fafa: memang aku da 25 tahun.. tapi tolak 5.. hahaha

imah said...

liyana: yeah! mari kite try ^^!

imah said...

liyana: boleh bagi link? awak x tinggalkan link la sayang..