Tuesday, February 8, 2011

takut lupa diri

9th FEBRUARY 2011


TEMPAT: makmal kimia

mencari radas untuk membuat eksperimen. time kat universiti nih, sume kena buat sendiri aka self service ok! tolong keluar kalau ko tak reti set up eksperiment sendiri.

'akak, dropper dalam bahasa melayu ape?' * sambil membuka memerhatikan label-label di laci.


'uiks?? penitis.'
'akak, crucibal dalam bahasa melayu ape?' *sambil bertenggek di tepi akak demo.
'err.. mangkuk pijar.'



takut membayangkan ape yang akan terjadi.. --?

**********************

basah dengan peluh sebab cari surat khabar KOSMO! fuuuh! sib baek sempat.. ^^

12 comments:

man yusoef said...

kalau jadi demo, dah lama bantai student camni...hahaha..nasib baik tak jadi

eqbalzack said...

abg eq pun takut lupa diri sejak popular ni.kah3!!
harap2 tidak la, mintak dijauhkan..hehehe...

NaniE said...

terms2 yg kena jadi mainan bibir..

aLieF si Muncung ManiS said...

moga2 laief pun tak akan lupa diri..hehe.

imah said...

seniorita man: ayat kalau itu perlu di high lightkan =P

imah said...

abg eq: saya pon gtu jugak.. mintak simpang la sebnayak mane simpang yang ade kat dunia ni ^^

imah said...

kak nanie: mainan untuk gigi juga ^^

imah said...

alief: imah pon same juga ^^

KHYRUZ ARCHIBALD said...

kadang-kadang yang jadi masalah nyer ialah lab manual dalam bm,tapi kita belajar since sek men dalam english kan?hehee.

tapi itu bukan alasan! :P

bukalah lab manual lebih awal dan baca dulu.kalau tak paham,goggle.hehehe.

*pesan pada diri sendiri jugak.hahaha. :D

imah said...

abg tasy: ececeh! bukan abg selalu lupe diri kalo dapat ice-cream Mcd ker.. xnak ngaku plak ea.. ^_^!

KHYRUZ ARCHIBALD said...

hahahahaah.eskrem mekdi cite lain la..hehe. :P

imah said...

abg tasy: xmo cite lain.. nak cite ni gak =P uweek!