Monday, February 14, 2011

Pendapat kita berbeza: oh! tidak mengapa.

15th FEBRUARY 2011
selamat menyambut maulidur rasul buat semua.. ^^


kalo yang cuti, happy cuti-cuti day ^^!


bookmark sempena besarday aku aritu.. sawan sekejap sebab warna hijau!



yeah! kakak aku yang bagi. die tau aku minat gilos barbie dengan bookmark ^^ toce2..

aku tanya kakak, ape maksud simbol yang die bagi tuh. die cakap:

'dari hati hitam ke hati putih.'

'oh! aku ingatkan dari ade sesuatu kepada tiada.'

*see, boleh jadi an.. bagi analisis aku, hati yang berwarna hitam itu penuh dengan sesuatu.. tak kesah la kasih sayang ke ape ke, janji maksud yang aku nampak tuh is hati itu penuh. hati putih pulak maksud aku, kosong! nothing dan tiada apa-apa di dalamnya.

*mungkin ade org pulak pikir hati hitam itu hati seorang perokok.. boleh jadi an an an ^^? oh! saya tidak merokok!!

jadi konklusi pada hari ini, kita memang berbeza pendapat. jangan rasakan pendapat kita sajo yang betul. kalau nak menang jugak, kena sediakan hujah yang kuat ok bebeh ^^!

***************************

saya nampak seorang bukan muslim dengar lagu maher zain!

'KEKASIHKU, kau campakkanlah hidayah MU dalam jiwanya!'

*MARI KITA DOA BERSAMA-SAMA.

8 comments:

TiKa LEh said...

hehhe..btol2..jgn paksa org len untk stuju dgn pndpt kt..

imah said...

kak tikaleh: lain padang, lain belalang ^^ huma2..

NaniE said...

cantik tulisan kakak imah..

E.d.Y said...

salam maulidur rasul...:)

pandangn manusia tu berbeza2...kita perlu hormat apa yang org lain fikirkan...

eqbalzack said...

takde apa yg nak di takutkan dgn umur imah. tgk je abg eq, sentiasa 18 tahun je..hehe

imah said...

kak nanie: secantik orangnye juga ^^

imah said...

abg edy: yes! hi-5 ^^!

imah said...

abg eq: hehehe.. kalo macam tuh, imah nak sentiasa 8 tahun.. chooomel giler ^^!