Sunday, February 6, 2011

rindu KEPADAMU

6TH FEBRUARY 2011





OH! saya rindu banget!!

kau pergi dulu sebelum aku cuti..

tak mesej, tak email, tak call pon..

tup tup..

kau hilang..


1 week aku cuti kot!

kau still hilang tanpa kesan.

gua nak buat macam mana?


la nih pon ang hilang lagi.

walau aku cakap aku balik kolej awal,

kau tak bagi respond.


ape nak jadi dengan aku dan kau?

bagitau aku ape cara aku nak suruh kau datang balik..


WAHAI MOOD,

datanglah balik kat aku..

nak study nih =(


mood nak study hilang da ^^!





aku tumbuk ko kalo ko tak datang...wachaa!

*************************

sudah mau test..

10 comments:

NaniE said...

miskol dia balik imah..
degil-degil sangat, cari boifren mood yang baru..hehe..

TiKa LEh said...

garangnya..bg lah ayt manis sikit..kehkehkeh.

E.d.Y said...

g belajar sana...haha...sorry xreply sms, xde kredit..hahaha

zdah_ida said...

lau asik dok on9 ja,mana nk dtg mood ang tu mak bidan oi...

imah said...

kak nanie: haha.. payah woo nak cari baru ^^!

imah said...

kak tikaleh: hehe.. mesti mau garang..

imah said...

abg edy: idok le ngape..saye pon student juge *wink wink wink *

imah said...

kakak: on9 kejap ja pon =P

twinscraftlife said...

Hi! Please do Visit our blog! We sell purely handmade items!
We have earrings, bracelets, pouch, handphone strape!!^^
twinscraftlife@blogspot.com

imah said...

twinscraflife: ^^ tq drop in my blog..