Sunday, March 20, 2011

AGAK-AGAK AKU LEPAS TAK?

21st MARCH 2011

PERGH!! kelam jiwa kabut hidop aku minggu lepas.. senang cite kelam kabot..

dan di pagi hari teruji dengan test KIMIA bin ORGANIK.. how was it??

hrmmm. 50:50 ^^

oh! sekarang nih pon tengah SERABUT pikir pasal masa depan..

TIADA SHORT COURSE UNTUK CUTI NIH EA KAWAN-KAWAN..
*melepas aku --'

aku miscall kakak pagi tadi..


kakak: ha ko pahal? *ayat cari gaduh.. aku dah bese ^^
aku: weh! ko buat ape?
kakak: baru abis test..
aku: same la kite.. weh! aku nak duduk luar la next sem. kau rase boleh tak?
kakak: nape palk nak duduk luar?
aku: %%$*(^$^))&&%$$#@@#!@#$%67.*^&^%%#@))*&%#@@@.
kakak: same la kite.. kau dah bagi tau bapak ke belum?
aku: aku miscall je tadi.. *anak bapak an ^^
kakak: cuti nih mak dah tempah kau..
aku: tempah??! huh?? untuk ape?
kakak: belajar jahit baju ngan maksu..
aku: 50:50 + blur= oh no!! aku tak boleh keje --!


miscall bapak buat kali ke brape-ntah..

aku: asslamualaikum pak!! *mengah sebab berada di tepi jalan sambil berjalan-jalan.
bapak: waalaikumsalam.. bapak kat dalam kereta nih.. kenape imah??
aku: thehehehe.. *sengih
bapak: ade ape??
aku: err.. bapak, boleh tak kalo imah nak duduk luar next sem?? --'
******** TALIAN TERPUTUS******
OH! BAPAK CALL BALIK ^^ yippppi!
bapak: imah balik rumah la dulu.. kita bincang ape masalah..
aku: bile nak balik pak? minggu nih ke??
bapak: ikot kau la..
aku: ok --'

aku dah agak da.. mesti bapak aku suruh balik.. ate, bapak teman nih idok gemo nak berbincang via HP.. idok effektif agaknye!

tapi an kalo bapak aku tak kasi, aku ingat:

KALO BAPAK TAK BAGI DOK LUAR, IZINKAN IMAH AMEK SEMUA LESEN YANG ADE ^^
* tak sesuai la 'izinkan' uh.. patot ganti dengan 'BAGI' weheheh..

OH! TERINGAT PESAN CIK LAILA:

ingat ea! jangan sekali-kali kite membelakangi famili kita *dengan suara yang nyaring.

BAIK CIK LAILA!!



short and simple:
tapi an, ape alasan lagi aku nak bagi kat bapak aku??
tolong la --..
masalahnya borang nak stay kolej kena hantar minggu nih!

ADOYAI!!

10 comments:

NaniE said...

fuiyo..komplikated sungguh masalah ini..hehe

imah said...

kak nanie: haah kak.. dah berpintal-pintal masalah nih --'

zaMir said...

hahaha..menjahit la ko cuti nih...kimia organik?? aku amek sem lepas kat asasi dulu...syok la jugak blajo....hahaha....

imah said...

zamir: ^^ baru kau tau.. aku nih memang anak jantan harapan mak aku tau.. *bangga sekejap.. =P

IzudeanSEVEN said...

wah..aku benci organic chem..
tapi aku lagi benci physical chem..
hehe..
kome orang perok ke?

imah said...

dean: hahah.. senanh cite ko benci kimia ar nih?? lalala~~

n.h.h said...

atek, bukak emel, aku send HE

imah said...

ana: weheheh.. oke2...

TiKa LEh said...

kimia organik best kot..heheh..
napa nak duk luar??kalo ayh akak, dah xbg dah..heheh

imah said...

kak tikaleh: banyak konflik kat kolej nih.. naek serabut pale otak nih..