Friday, March 18, 2011

next sem --'

19TH MARCH 2011




selamat pagi semua!!





berita terkini hanya yang terbaek dari ladang UPM.. weheheh..





1st of all.. terima kasih kepada 'abang long' aku yang telah mengupdatedkan status di FBnya..





berkenaan..

jadual next sem !


aigoo!!





termenung sekejap.. nak fikir untuk subjek next sem --' haisyh!!

next sem nak pilih kelas pagi ke petang??

untuk bahasa asing nak pilih bahasa ape eark??

aku rase macam nak duduk luar nex sem.. *akan diusulkan kepada bapak terchenta ^^

oh! berita baek!!

next sem dah xde KOKO!! BBI PON!!

jadi, gua boleh balik rumah tiap minggu!!

yippppppi!!! *melompat-lompat di atas katil

ape yang penting??

bukan kerjasama tapi....

ape yang penting? boleh DATING!!! ^^

14 comments:

aimyathirah said...

untunglahh..
dpt dating!!
HAHHA

imah said...

aimy: memang beruntung bro!!

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

salam
silakan silakan balik rumah hari hari

imah said...

brutal solo: ^^

IzudeanSEVEN said...

amek bahasa jepun...hehe

Lilyel said...

Hi,

I am doing a survey about blogging for my project paper. So, if you don’t mind, please fill my questionnaire.

https://spreadsheets.google.com/viewform?hl=en&pli=1&formkey=dGlZbzRKVmtxWWhPOWt3c0hIdzF5T0E6MQ#gid=0

Thank you.

regards,
Lily

TiKa LEh said...

nak ikut dating!!!!!!!!!!!!!

Nabilah Atiqah said...

wahh..besnyer!!!!hehehe:D

imah said...

izudean: bahasa japang?? huhu.. xkot.. amek arab ^^

imah said...

lilyel: insya allah ^^

imah said...

kak tikaleh: uiks?! orang tua tak boleh ikot =P

imah said...

nabilah: lagi best kalo akak dating dengan abg awak an an an ^^

aLieF si Muncung ManiS said...

imah study UPM ke?? hari tu alief ada gi UPM..main ftsal..utk intervarsity medic...huhuhu..

imah said...

alief: haah.. kat UPM.. ngape alief tak cakap.. memang ade pon futsal tuh ^^ huhu.. kan da melepas ..