Thursday, March 31, 2011

dengan TENANG.... ku terima amanah - -'

1st APRIL 2011

GRRRRrrr.. xpe la maksu.. imah tunggu la sabtu pagi nih.. janji maksu sampai dengan jayanya ok?



dan dan dan.. sabtu nih big event tok kolej which is MALAM SINAR GEMERLAPAN madahnya!



memegang mandat sebagai ajk makanan, aku rase its not a big deal.. janji keje senang sebab ko tarik aku last minute an an an..


dan dan dan.. semalam menjadi bidan terjun pakai parachute..

'batek boleh tak tolong jadi usher untuk cenderamati *eh cenderahati??'


aku rase, better aku setuju sebab semua benda buat last minute.. so, aku telah mengurangkan beban kau, kau dan ENGKAU!


*janji kerja aku senang malam tuh..ok bro?

oh! sebelum ku tutup mata * pagi lagi la - -'

*tukar tune*

saya dengan ini ingin mengucap kan.

SELAMAT HARI LAHIR KEPADA NURUL HUDA!!!!


YEAY!!




SAPE DIE --'??


membe aku time dalam perut! *eh time sekolah menengah.. one of my best friend in secondary school. such a beautiful young lady...


wehehehe..

huda (wearing tudung) WIth her sister, kak ima.. at his brother`s wedding ceremony.. *sori beb aku amik dari FB: LOL



dah dah dah..


kang letak banyak2 gambo kang lain jadinya..


so, to my beloved friend, huda:


WELCOME TO THE CLUB BEBEH ^^






short and simple:


cepat la abis sem nih - -'

8 comments:

n.h.h said...

haha.. tgok kat fb aku comment ape..malas nak tulis bnda yg sama,, pape pun, thanks a loooot :)

chici said...

biase la tu... ske sgt wat kje LAST MINUTE! MSG2 gak, tp tkkn asgmt tknk wat kot. btl tk??? ^_^

eqbalzack said...

huh? imah ajk makanan? confirm separuh periuk bawak balik kat bilik imah...hehe

imah said...

ana: oriet ^^

imah said...

kak chichi: betol betol betol ^^

hi5 kak =P

imah said...

abg eq: hehehe.. mane ade.. imah makan separuh ja kot ^^

TiKa LEh said...

heheh...sabar2..bila final exam??

imah said...

kak tikaleh: hujung bulan 4 ^^