Wednesday, March 30, 2011

salute la bro!

31TH MARCH 2011

oh! aku tak tau plak aku nih suke buat keje pelik..
tapi pelik atau tidak, aku dah buat.. - -'

jangan salahkan aku sebab:

HE GOT SOMETHING SPECIAL ^^


something yang extraordinary la kot.. bagi aku..
bagi kau??
ntah!
WEHEHEHE!! agak-agak ape??

JENG JENG JENG~~



ok.. first of all memang aku tertarik dengan kereta die yang warna hijau.. kali pertama jumpe, he`s wearing green sandal also.. agak teruja disitu.. coz jarang aku jumpa spesis yang nak pakai segala macam colour yang same dengan kereta.. *oh! mungkin warna kegemaran..

tapi tapi dan tapi weh!!

bile usha dekat-dekat.. see?? BE INNOVATIVE.

AKU RASE TAK RAMAI yang letak kata-kata motivasi macam tuh kat kereta diorang..

KAGUM!

dan dan dan..

usha cermin belakang kereta dia..

BRIBE FREE MALAYSIAN..
^^

mungkin die buat macam tuh sebab senang nak cari kereta die kot..
kot2 la ade kereta yang same =P lalalalal~~


AM I A SNOOPER --'??





14 comments:

man yusoef said...

nak cakap yg driver ni geng imah la...hahaha

imah said...

seniorita man : hahah.. senang cite.. YES I DO !! =p

Zubair Ahmed said...

alaaah dia nk impress kau yang sama minat tu je.. btw, dpt no dia x? hahahahaha

IzudeanIzed said...

xtaw nak cakap apa..haha!

imah said...

zubir: aku pon rase cam 2.. almaklom la.. aku an freshie ^^

ala!! no xdapat la bro.. i just had a few chance to meet him accidently ^^

imah said...

dean: hahaha.. xtau nak cakap sebab kereta xde an an an ^^ hehhe

aLieF si Muncung ManiS said...

wahh..terpikat ke??apa lagi...imah punya blog pun nama green world..dia punya kereta warna hijau..sama la tu..hehe

imah said...

alief: saaaangat terpikat ^^

eqbalzack said...

imah, jom buat study group..nak final exam dah ni..hehehe

Frodo Baggins said...

selipar hijau itu mmg akan nampak menawan pemakainya kalau berani pakai hahahahha

imah said...

abg eq: jom2.. ^^ tapi fizik next sem la abg eq ^^

nak booking awal boleh =P

imah said...

frodo: HE IS SOOOOOOOO BRAVE ^^

Nabilah Atiqah said...

seyes unik kot kete die...hahaha

imah said...

nabilah: ^^ HE IS UNIQUE