Monday, March 28, 2011

DIA TAKKAN SAMA --'

29TH MARCH 2011
best yo kalo ade orang yang tahu peel kite ^^ oh! semalam bermesej-mesej dengan maksu-ku-senget-macam-aku ..
maksu: imah gonjeng. sowi, malam tadi i mamai masa u mesej tu.. nanti i siapkan baju n pastu u tanya pasal tudungkan. u nak pinjam tudung i ke? nanti i carikan kalu ade yang match k..
*see?? maksu aku tau yang aku ni bukan jenis ala-ala FATIN LIYANA wannabe ^^ siap nak carikan tudung.. ala maksu, payah-payah sangat imah pakai je tudung saji.. ok an ^^ oh! mesej punya mesej, SUDDENLY:
maksu: eleh, ko mmmg xnak tolong pun kan! kan ko nak g tolong kawan ko punya kakak kawin kan. sape la maksu ni. maksu orang luar bukan kuarge ko pon (animation tengah sedih)
*adoyai!! majuk pulak maksu tua nih..mati akal bile aku call.. die tak angkat.. mcm mne nak pujuk?? gua mane gheti beb!! *kalo bapak tau, kompem gua kena marah balik --' aigoo2 last-last, gua anto gak mesej:
aku: ala, kalo imah pujuk pun mane nak same ngan ABG EMI..
*sweet x sweet?? ITS SWEAT! OH MAN!! sweat sebab di balas ini:
maksu: ah, malas layan ko.. maksu nak g buat pahala lagi bagos! adios amigos anak buahku yang sengal berlapis-lapis cam bawang!!

aku: * charge telepon dan kuar untuk meeting..






SHORT AND SIMPLE:


sayangilah maksu anda ^^ lalala~~

eh jap!

MAKSU!! I LOVE YOU!! *^^

4 comments:

Nabilah Atiqah said...

besnyer rpt ngn mak sedara...huhuhu

NaniE said...

dasat gitu..agaknya sebab maksu imah muda lagi kot..hehe

imah said...

nabilah: huhuhu.. die la maksu dunia akhirat akak ^^

imah said...

kak nanie: muda la jugak.. 27 this year ^^ gurau manje la katekan..