Tuesday, March 29, 2011

pergh!!! memang RUGI bro!! - - '

30th MARCH 2011

kejap je da nak jumaat.. umah aku dah kate mari, kolej pulak kate kejap lagi .. aigoo2!!

bile mau habis nih??!

tapi yang nih lagi la buat aku rase..... GRRRRRRR!! RUGI BRO!!!

oh!! kau nak tau tak??! SIJIL SEUMUR HIDOP KOT!!

mane nak dapat students rate gini.. mane mane mane??!!

- -'OH man!! xdapat nak pegi!!

sebab:
attached dengan MSG kolej.. (same mau jadi partner aku nih??)

oh! tapi orang kate, kalo pegi ngan bakal husband baru syok!

HRmmm... * sambil garu-garu dagu.







SHORT AND SIMPLE:

`takpe atek, kite pegi lain kali'.
(ANA RAFFAEL)

6 comments:

IzudeanIzed said...

haha...nak pergi dengan si dia lah nanti...haha

n.h.h said...

haha... ye, kite pegi next time ye.. ajak "abg" yg bg poster nihh..
hihihi ^__^

Nabilah Atiqah said...

mmg btol2 rgi ar....hahaha

imah said...

dean: ajak jgan tak ajak sidia ^^ pergi jgn xpergi dengan sidia =P

imah said...

ana: itu pon kalo `abg' yang bagi poster nak follow --'

imah said...

nabilah: nanti boleh ajak abg aduik teman akk =p lalalal~~