Sunday, April 17, 2011

Kebaikan dan keburukan balik rumah - -“

18th APRIL 2011.

Salam dan selamat berminggu ulangkaji buat warga UPM sekalian..

ya! Kamu sekalian juga para followers and readers ^^

ya ya ya.. saya telah kembali dari rumah ^^ !

*terima kasih kepada akak senior, kak isma kerana telah berbesar hati memujuk BF nya membawa pulang aku sekali..

Dan dan dan..

Kebaikan balik rumah yang ingin di kongsi bersama :

1) 1)Dapat makan malam bersama keluarga..

2) 2)Breakfast dengan durian, lunch dengan durian, last tinggal kulit durian ^^* termakbul hajat.

3) 3)breakfast nasi lemak dengan bergedil, lunch dengan sup tulang.. *nasi boleh tambah banyak kali..

4) 4)dapat jumpa jiran-jiran yang tak tau parents aku nih ade anak bujang =P

5) 5)Dapat tengok mooovie..

6) 6)Dapat tgK NASI LEMAK KOPI O.. *dekat di hati ^^

7) 7)Dapat dengar cerita pasal anak-anak duit mak.. *tunggu kak imah abis exam ea ^^

8) 8)Dapat dengar tazkirah bapak..

KEBURUKAN:

Omg!!! Ini aku xtau la nak cakap ape.. ia membuatkan aku lagi fobia.. tau tak FOBIA!!


Uda: kak imah!! Kucing kat bawah kaki kau!!

Aku: menyelak kain lalu: `ZAAAAAP!!! argggrh!!!!’ *seraya berlari ke arah sinki..


Kucing kat kedai uh CAKAR AKU.. aku tak boleh terima!!! Die telah membenamkan kukunya di jari hantu aku! Dalam la jugak sampai darah manis aku mengambil masa untuk berhenti - -‘..

Fobia terhadap lucing makin tinggi.. ate, kalo nak gurau ngan aku pon takyah la sampai keluarkan kuku.. sangat sedih sebab susah nak cebok 0_o’






8 comments:

~Nabilah~ said...

hahaha...btw,x bpe ske kcing gak....coz gli ngn bulu die....hahaha

imah said...

akak juz fobia ja ^^..

Gimbul said...

tunpang lalu ...

man yusoef said...

haha..btol tu..best balik rumah...pastu mak masak sedap2 plak tu...

imah said...

gimbul: lalu la.. tak kena tol pon ^^

imah said...

seniorita man: ^^ ala.. abg man anak mak.. imah anak bapak.. so, bapak la yang happy =P *boleh plak

cik fza said...

fobia jugak dgn kucing.
masih blajar tuk pgang kucing.

imah said...

cik fza: ^^ kite serupa!!