Sunday, April 3, 2011

^ ^ thanks to ABPBH .. I LOVE THE BONDS THAT OCCURS BETWEEN US *^^

4RD APRIL 2011
sikit lagi nak tengah hari.. aku masih belom lunch =( takpe2.. nanti aku makan la.. lepas abis semua keje.. ok?? yeah!! teringat kisah malam tadi.. nak tengok ABPBH di bilik TV kat kolej aku.. pukul 8pm da ade orang.. maka aku pon:
aku: ASSALAMUALAIKUM *senyum ke arah akak2 senior.


senior: eh?! batek! meh la sini.. baring sekali.. sambil menepok2 alas..


aku: la... kak wira ke yang bawak?? sofa xde ke?? *sambil duduk.. pastu aku landing..


senior: ntah.. kate nak bawak yang baru.. xde pon..


aku: xpe la.. akak da bawak alas nih boleh la saya join ^^
huhuhu.. aku pula membawa bekalan dunia.. iaitu:
1) air botol twister 1.5 liter

2) air soya 1 kotak (yang nih untuk aku ^^)

3) jajan

*thanks to kakak ana (along) yang tolong bawak belikan barang.. kami pon share la same2.. makin ramai junior and senior yang turun.. semua pakat dok boooo same2 kalo ade artis yang kitorng tak minat menang.. dan kalo yang menang, riuh sekampung bilik TV uh!! siap jerit2 lagi.. macam tengok bola Malaysia lawan Indonesia.. --' tapi aku SUKE! teringat kat adik-beradik aku.. sume dok belonggok depan TV nak tengok ABPBH punya pasai!!
tengoklah! siap dengan makanan, sorak sorai dan gegak gempita kami semalam..
keputusan malam tuh pon buat kami same2 dok kutuk orang uh orang ini, puji orang tuh puji orang nih.. suma pakat nak bagi komen - -' *pompuan ..
WHEN WILL I FEEL THAT MOMENTS AGAIN??


- -'


PLEASE SAVE MY KMR..



I LOVE YOU

*shaheizy sam style^^









short and simple:


la nih dok kumpul gambaq..

abg iqbal, abg tasy, kak ros, fira:


meh la share ngan saya.. jangan dok kemut sangat dengan adik nih =P

10 comments:

ghost writer said...

what KMR?

NaniE said...

mm..sebenarnya suka zizan lagi..hehe

imah said...

its stand for KOLEJ MOHAMAD RASHID, my beloved college..

imah said...

kak nanie: suka anuar zain ^^

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

program cm ni pon elok gak..bole eratkan keluarga cm tu laa...

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

gumbira sellu

imah said...

AFA: love it ^^

imah said...

brutalsolo: saaaangat gumbira ^^

~Nabilah~ said...

ABPBH taon nie,mmg gempak abis ar.....best sgt2....hehehe....
shaheizy sam is d best...yea!!!

imah said...

nabilah: kalo abbg kamu menang lagi best ^^ tetibe plak an an an ^^