Sunday, April 24, 2011

weekend yang HEAVEN ^^

25TH APRIL 2011

SALAM.. short update from me..

ate, dah nak final nih kan kan kan ^^

feeling heaven when last saturday:

i got FREE CALL!!!

oh yeah!!

bergayut sampai tak ingat dunia.. memang berniat untuk kurangkan study at that day sebab:

aku nih jenis yang malas nak top up.. so, alang-alang da dapat free, BALUN SAJO LA!!

terharu la sebab dapat call membe2 yang sedang di landa 'musibah'
*musibah la sangat.. padahal, final kot ~!!!


and and and..

yesterday, going to WEDDING CEREMONY!!

YESSSS!!

NASI MINYAK!!!

BUT BUT BUT..

not only that:

there got CENDOL, TAPAI, COCONUT JELLY, AYAM GORENG, DAGING KAMBING, KARI DAL... macam-macam ^^


OH MY OH MY OH MY!!

SEEEEDAP GILOS!!

at that time maksu cakap:

makan bebanyak sikit.. lauk sodap nih ^^




cakes!!! double storey ^^

yeah!! nilah bride and groom ^^ kak aisyah and bro fadlee.. die kenal ke tak aku nih?? coz, dulu aku kecik, skunk dah macho ^^ lalalal~~


pakcik-pakcik dan makcik-makcik aku yang datang.. oh!! lupe plak.. surprise!! parents AKU tak tau pon yang aku datang =P thumbs up!!








short and simple:

xsabor nak g PWTC..
ITS BOOK FAIR!!!

LOW PRICE AND MIGHT HAVE EXTRAVAGANZA DISCOUNTS ^^

BTW, ESOK FIRST PAPER:
KIMIA ORGANIK..

^^

4 comments:

NaniE said...

habehkan pekse tu dulu..pesta buku lamala imah..22 apr smpi awal mei kan..sempatnya paper habes dulu..gudluk

~Nabilah~ said...

nampak macam meriah je kenduri tu...hehehe

imah said...

kak nanie: sampai 1st mei ja kak.. xsempat.. tu yang nak g awal =P

imah said...

nabilah: meriah sebab maknan banyak =P