Monday, May 23, 2011

MAJLIS MAKAN MALAM SEMINAR KIMIA INDUSTRI 2011

23 MEI 2011

Assalamualaikum..

Hehehe..

Sorry again..

Waktu dan keadaan membataskan saya mengemaskini blog ini..

*wahhhh.. kak imah kau kena sampuk hantu SPM =P

Ok.. ini janji dengan kak nani-intan-permata.. *saya janji ea?? =P

Btw, sori ea kak nani.. imah tak pakai pon baju yang macam kak nani cakap tu.. tapi da beli..=(

Nanti la imah pakai.. time nak buat presentation ke =P

Macam biasa: ENJOY THE CAPTION ^^



what the HEAVEN Letak gambo char kuey tiow ni??! sebab.. aku.... SAJE JE NAK LETAK =p


BASICALLY, more than this.. penat jangan cakap la an.. event start kul 8.30pm.. tapi bagi masuk lambat..


banyak kali jugak la mengangkat dan menurunkan benda nih.. esoknya, SAKIT OTOT =(



NI meja VIP.. kami pon tolong katering tuh set up meja, decorate yada yada ^^ itu namenye:
KERJASAMA !




ya ya ya.. taklimat terakhir sebelum balik bilik.. iye la.. dalam dewan tuh tak pasang air cond kot.. da nak balik baru bukak.. semua bermandikan PELUH JANTAN.. hahahah


YEAH!! AJK makan dulu.. yang penting.... memang SODAP ^^



di meja pendaftaran.. aku?? TUKANG MENYIBUK aje.. coz, keje aku sambut para tetamu ^^ dah kate AJK TUGAS-TUGAS KHAS kaaaaaan =P



aku tengah mengAYAT pakcik nih..*BOOOOOOO* pakcik nih adalah photographer.. aku?? LOL

MASTER OF CEREMONY at that night..



lecturer yang hadir ^^ sporting habis la!!




senior-senior yang sporting habis..


alamak.. senior perempuan xde la plak.. sori ea.. ^^

all ini all, happy giler sebab we worked without any pressure!! sumpah tak tipu.. xde yang marah-marah.. kalo ade problem cepat je setel.. semua pandai bawak diri.. masing-masing pandai cari kerja kalo xde benda nak buat... ^^






SHORT AND SIMPLE:

masih lagi mencari yang terbaik..

walau ape pon,

mau yang terbaik..



11 comments:

Ain Atika Zailani said...

wahhh seronoknya!!!! saje je buat kite terluir letak gambar char kuew tiaw!

zaMir said...

ko btugas sbg ape?? huhu...

NaniE said...

char kuey teow itu sungguh menggodaku imah..tu bandung ke..?
mencari apekah imah..? ehem2..
semalam akak kursus di ikbn

Edy Zaidi said...

busy betul dia..huhu

p/s : maaf...dah lama xmenjenguk blog ni...:)

imah said...

ain: memang saje je nak letak.. kalo yang pose tuh nasib la ea =P

imah said...

zamir: AJK TUGAS-TUGAS KHAS ^^

imah said...

kaknanie: imah memang suka goda orang ^^ IKBN uh dah dekat ngan lg imah.. t kalo datang jgn lupe msj ea.. ade rezeki imah ade la kat kg ^^ hehehe

imah said...

abg edy: buzy imah tak same ngan BZ abg edy =P heheeheh

white pebbles said...

batek! kenal kak syazlina?

white pebbles said...

syazliana malik.typo.hehee.

imah said...

whitepebbles: kak shazliana?? orangnye kurus2 ke?? tinggi2 ke?? awek abg tasy ea?? =P