Wednesday, May 25, 2011

MOVIE: nur kasih imah the movie ^^

25 mei 2011

short updated.. singgah saje.. nak hilangkan mood jiwang di dada.. =P

hang out dengan sahabat-sahabat perempuan ku yang tercinta..

dan dan dan..

semua plan hari ini berjalan lancar.. ALHAMDULILLAH..

cuma cuma cuma..

yang terbaik itu BELUM JUMPA LAGI LA =(

penat aku jalan..
penat aku cari..
but than...
STILL GUA SABAR..





yeah!! memang nak tengok SANGAT movie nih selepas dicanang HEBAT oleh seniorita man aku.. but but but.. I NEED MORE EXPLANATION ABOUT THIS FILM ABG MAN.. ending die sedikit tak faham..ape dah jadi ngan nur amina time tua?? hilang ingatan?? yang sahih, saya tau adam still hidup sampai tua.. than meninggal time melukis.. ape betul mas?? tolong nih.. aku KEBUntuan nih mas =P *muntah darah*


dan dan dan..

next MOVIE.. nak tengok sangat sangat sangat sangat... OH MY BUMBLEBEE!!! kak imah will wait for you bebeh ^^






kali nih, aku nak tengok yang 3D punya!! baru feel ^^ oh yeah!











short and simple:


time menunggu sahabat-sahabat, someone approached aku:

`awak nih datang untuk NUFFNANG ke?'

`errr.. tak kak..'

*she just smile*



9 comments:

NaniE said...

nur amina tu mcm lupa ingatan kot. sebab aidil yg tolong cerita semula kisah di amuda-muda. adam hidup sampai tua sebab ada penderma jantung dari anak muridnya. nur tu memula keguguran sebab tu dorg g buat umrah dan terus ke Jordan. Kat Jordan keretapi meletup sampai cincin nur hilang. masa adam cari cincinla, dia hilang(saspen betul masa tu) dalam ribut pasir..kesudahannya, diorang dah tua..ehehe

TiKa LEh said...

heheh..sian dia xfhm..rasanya xbestlah filem dia..drama lagi better dr filem..heheh

Edy Zaidi said...

nur kasih tunggu donlod je...nak tgk transformer 3d gak.baru masyuk..huhu

man yusoef said...

Nanie dah jelas kan ape yg berlaku..haha..tu lah, lain kali jgn feeling Remy Ishak tu lama sgt..kan dah tak tau jalan citer...HAHAHAH

fafa said...

hahah.. amik kaw.. feeling terlebih.. kompem bnjir.. wyang uh kaw kerjakan..heee :)

imah said...

kak nanie: wah!! akak pon dah tengok??!

orwh.. macam tuh.. tapi tapi tapi..
saya still xboleh terima macam mane die boleh hilang ingatan.. at least how somethings la yang buat die hilang ingatan an an an..

tq kak ^^

imah said...

kak tika leh: saya teruja dengan shoot2 yang diorang amek..

saya pon sokong akak.. filem die macam tak menarik sangat.. =P

imah said...

abg edy: yeees!! ade orang nak belanja tengok 3D transformer ^^

imah said...

abg man: imah pegi tengok sorang-sorang la.. tuh yang tak faham.. kiri kanan mane imah kenal orang =P