Sunday, June 26, 2011

DRAMA QUEEN DI PAGI HARI! grrr...

27 jun 2011

pagi2 buta gua dah bergerak ke tempat tu.. gua dah plan awal-awal.. sebab ape??

sebab gua nak top up internet gua..

banyak tempat gua pergi..

ADOYAI!! ASAL TAKDE!!

korang tau?? aku dua kali tau ulang alik KL SENTRAL.. *tq rapidkl kerana menyediakan plan mudah touch n go RABBIT^^*

mungkin gua kuar rumah awal sangat kot.. itu pasal banyak tempat gua pergi kate tak de.. *mungkin.. teori yang munasabah*

tapiii...

bayangkan kalau apa yang korang telah plan, idam-idamkan runtuh dengan hanya melalui panggilan telefon..

mrs Y: assalamualaikum hasmah.

aku: waalaikumsalam.. iye saya kak.. kenapa??

mrs Y: akak rase kita kena tunda la jadual awak.

aku: YOU WHAT KAK??! * percaya ke* bile tuh kak??

mrs Y: ari tuuuut ngan ari teeet..


itu jam jugak aku mesej maksu aku..

aku: maksuuuu!! jangan balik dulu.. kelas tunda..


common la weii!!! gua balik terus gua report kat mak aku!!!

SEKURANG-KURANGNYA BAGI LA AKU PUNYA LESEN L DULU.. mau kasi rempit kat kampung aku.. grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.. adoyai ~~


short and simple:
mau lepaskan stress dengan menjahit di kampung..
off to hulu langat.

8 comments:

NaniE said...

imah, akak g ikbn on 4, 5 n 12 julai..jumpa di sana..di sana..di sana..hehe...kita g port durian sedap2 eh..? hehe

imah said...

kak nanie: seeet!! t da abis test bgtau imah tau.. imah datang..

xtau la port durian yang sedap kat mane.. - -'

kalo mandi sungai tau la.. hahaha..

zarazueyin said...

hehehe..sabor2
xlari lesen dikejar...hehe

TiKa LEh said...

heheh..nak lesen akak x??hhaha..
jahit tu..bagus2..

imah said...

kak tikaleh: boleh la kalo saya akan bawak ford ke^^

imah said...

kak zara: huhuhu.. masih sabor lagi nih kakak ^^

Ain Atika Zailani said...

heheh kena pakai driver lah x payah amek lesen...piupiu..

imah said...

ain: sape nak jadi driver saya ^^?? huhuu