Friday, June 17, 2011

mENARIK di hari jumaat

17 jun 2011

alhamdulillah.. semua benda yang nak di selesaikan berjalan lancar. Dr. kata:

next sem kalau tak faham, datang jumpa saya.

*wah!!! dunia ini bagai imah yang punya!!

nasib baik rumah aku dan kampung aku deeeeeeeekat dengan UPM.. ^^ * sila cemburu*

baiklah..

ada sesuatu yang hendak di kongsi bersama anda semua.

semestinya yang TERBAIK DARI LADANG! *baik punya dafi =P*


ditujukan khas kepada sesiapa yang mempunyai AKAUN FACEBOOK.




ini adalah salah satu laman yang akan aku buka. sambil menyelam minum air. menikmati petikan piano yang akan membuai kalian ke alam yang lain. hanya bunyi piano yang menyampaikan isi jiwa. *kelas kau maria!*

enjin carian di facebook: Hazman Halid.




mempunyai ramai peminat *bukan pemenat* dari serata dunia. jadi, ini menunjukkan laman sesawang ini mempunyai AURA ^^


esokkan hari cuti. jadi, apa kata anda:

1) buat milo panas
2) TUTUP LAMPU
3) buka window media player dan sebagainya.
4) biarkan petikan piano itu membuai anda.


sesekali buat idok le ngape oi!!


*oh!! SILA LIKE PAGE TERSEBUT SEBELUM ANDA MEMUAT TURUN VIDEO ATAU LAGU ^^ TERIMA KASIH.







short and simple:

biarkan aku bermain dengan bahasa.

sengaja menduga kecintaan terhadap bahasa ibunda ^^

14 comments:

al_hakim said...

tenet slow..wuuu

zarazueyin said...

petikan piano tu boleh buat ulit tidur...hehehe

imah said...

al_hakim: tunggu die fast la ^^ huhu..

btw:

tq for visiting my blog =P

imah said...

zarazueyin: boleh terbelit kak =P hehehe

Wan Ahmad Izudean said...

aku sendiri pun sudah mula gunakan bahasa yang bersastera sikit. sebab nak bagi otak yang part art tu gerak..hehe

btw.die nie main pianon eh..nak try dengar lah...

Hazman Halid said...

Terima kasih :-) (walaupun tak faham bahasa yang digunakan)

imah said...

wan: tu la.. sastera dah kite yop ooi!! xde keje punya pasal! ^^

yup.. he`s playing a piano..

ce dengar ce dengar ^^

awesome an *thumbs up*

imah said...

hazmanhalid: sama-sama..

pakai bahasa apa pun, janji mesej yang nak diberikan, sampai ^^

Hazman Halid said...

True, terima kasih kerana tolong promote kepada kawan-kawan dari Malaysia :-)

white pebbles said...

wah wah wah! piano pulak kan.abes diulit ulit smpai xnak bangun la! hehe. :P

imah said...

hazmanhalid: its ok.. its a part of my job as a malaysian.. * ececeh*

y not kita cadangkan sesuatu yang baru untuk orang lain an..

kot2 la ada orang tak boleh tido malam. but after they follow my ideas, they sleep well.

actully it is a combination between health and music.

like a therapy.

*its happened to me actually ^^*

imah said...

whitepebbles: hahaha.. da abis ulit ke abg tasy?? =P

white pebbles said...

dah abes da terbelit! hehe. :P

imah said...

whitepebbles: abg tasy suka la tuu main belit-belit -.- wuu~~