Wednesday, July 20, 2011

Hizami, Nak Header Satu!

21 julai 2011

this week, i will stay at home until the test is done. this time: MOTORCYCLE.. yea a bit busy doing this, doing that ya da ya da blalala.. but somehow, i enjoy it as i know i might not get this kind of feeling when LECTURES, LABS AND REPORTS are queuing in their line in this september..

jadi, dengan terJUMPANYA contest ini, happy sangat ^_________^ * manisnya senyum ini! HAAAAA!!!*





tada!!! nak tau syarat2 dan maklumat lanjut?? sila ke blog abg hensem nih ^^ *klik pada abg hensem*

Sila lengkapkan slogan kat bawah ni:

'Ke hadapan Hizami, saya nak header satu sebab ..........'
(tidak melebihi 20 patah perkataan)

imah sedang menyibukkan diri dengan LETIHAN MENONGGENG MOTOR serta MENJAHIT BAJU UNTUK DIPAKAI PADA PAGI HARI RAYA. sungguhn kesian - -'



harapan: KOMPEM2 LA nak.. lagi best kalo dapat make over BLOG NIH ^^ hahaha.. THIS IS BEST BRO!!





DENGAN INI, SAYA MAU TAG:

1) KAK TIKA LEH!
2) KAK NANIE!!
3)KAK ZARA!!!


AKAK2, kalo tak buat rugi.. sebab:

THIS IS BEST BRO!! ^^ HAHAHAHAH


22 comments:

..hizamirahim.. said...

thanks sudi join!
;)

good luck dengan motor tu.

zarazueyin said...

oh tag ni...
insyaAllah...ada masa akak buat...hehe
thanks imah
p/s : dah boleh merempit dgn kete ke? hehehe

kocix! said...

kirim salam lah sama hizami! hehehe

imah said...

hizami: sangat sudi join ^^

btw, tq2 4 the wish ^^

imah said...

kak zara: carilah masa itu ^^ kahkahkah..

merempit dengan kete?? oh!! masih belum lagi.. lesen tak kuar so kite jalan kaki! ^^

imah said...

kocix: aku xde no fon die la =P hahha

Lawsonia said...

alahai kena tag pulak..tp fikir header dh brkurun xtkar2 tu, terasa nak join..nak kalahkan imah..kehkehkeh

Pendamba Mawar said...

gud luck

belogkayangan said...

semoga anda terpilih :)

Edy Zaidi said...

good luck yer..dah lama tak tukar header baru..hehe

imah said...

kak tikaleh: sila join kak.. imah tau akak memang nak kalahkan imah ^^ tu yang imah tagg akak ^^

imah said...

pendambarmawar: tq2^^

imah said...

belogkayangan: amiiiin..

tq drop by ^^

imah said...

abg edy: tq2.. memang da lame tak tukar.. harap2 dapat.. fuh kanan fuh kiri ^^

teha said...

waa.. gudluck ! :)

fadlisabri said...

gud luck!

visit here frm Egypt~

http://coretanfadlisabri.blogspot.com/

Mra Mastura said...

gudluck :) heee

imah said...

teha: wa.. tq2..

imah said...

fadlisabri: tq..

imah said...

myra mastura: terima kasih ^^

man yusoef said...

semangat dia nak header free dari zami..haha

imah said...

abg man: mesti la semangat.. benda free memang TERBAIK ^^ HAHAHA