Tuesday, September 20, 2011

kritik

20th september 2011

semalam 800pm, mula sesi pembentangan untuk sem nih..

macam-macam dapat.. rasanya berbakul-bakul..

kena condem..

itu tak kena..

ini tak kena..

kritik tu..

kritik ini..

sudahnya.....

KAMI BUAT YANG LAIN DR..

terima kasih la pada sahabat blogger yang memberi idea dan cadangan..

aku kenal munira sajuti je ^^
*klik untuk ke blog die*

ade lagi..

fatin vavavoom, imammuddin.. tuh je yang ingat..



proses belajar tuh sebenarnya.. tapi kalo dah buat sakit kepala, buat lolok boleh tak^^?

short and simple:
tidur awal hari ini..

6 comments:

mr_right said...

sabar ye imah. kadang-kadang orang tak paham dan tak tahu usaha kita. yang penting, biar hati ikhlas kann.. orang yang suke mengkritik sebenarnya orang yang tak boleh tengok kesenangan orang laen.
tape, yang penting kite happy. chill ^^

Edy Zaidi said...

imah kene marah...hehe..:p

imah said...

mr right: kritik yang baik diambil untuk diperbaiki ^^ kalo yang xbaik, its just a waste of time ..

imah said...

abg edy: marah tandanya sayang .. see??? ade org sayang imah.. abg edy ade?? =P

cikBALQIS said...

i tag u :)

http://cikembunmutiara.blogspot.com/2011/09/ld-first-lucky-draw-ate.html

imah said...

mcm menarik ^^ hehehe