Wednesday, August 25, 2010

aku mmg macam nih la!!!!

maafkan saya andai ada yang terasa.. tapi, nilah pengakuan yang amat pahit untuk ditelan walaupon pahit lagi buah peria belakang umah korang.. huhuhuh..

arini memang aku bengong..
tiong tiong tiong!
ha tengok!xcaye..
ok back 2 the title..
ape yang aku nak cite..
semalam, aku ter!.. ulang.. TER..
termenangis..
ter wei!! aku xsengaje..
depan instructor bio aku palk uh..
he actually..
wa!!! ape nih.. jatuh kemachoaan aku beb!!
segan dowh..
kalo dye jatuh hati nagn aku mau aku kne angkut g bangla!
ampuuuun!!! mak!!! tolong!!!
dye tu foreigner.. buat master kat u aku..
dan arini dye kne transfered kat ums..
aku palk tibai nangis.. cis!!
bukan nangis aper, just tersentuh dengar dye cakap yang :
i`m doing master much more tough than what u fell.
ur subjects was the basic other bio..
aku palk pikir parents aku yang mmg harap aku boleh excell..
but, bio is somethings out of the blue..
aku xpenah kot blaja binatang tuh..
skunk nih aku amat mal damn malu..
maybe dye ingat aku ske kat dye..
sorry sir, the aim proposed was not that..
just me who really sensitive about the pain of success..
#good luck sir.!

3 comments:

imah said...

tengok blog pon da tau aku bengong.. ayat terabur. malas nak edit..

E.d.Y said...

hahaha...ke imah jatuh hati kat die?

imah said...

edy: aaaa!! xmo cakap lagi.. aritu mmg sengal..xde maknenyer jatuh ati ngan overseas pny worg.. taste imah still melayu.. ate, kalo jawe syok gak!! heheh.. kalo overseas pon, melayu yg dok sane.. bonus kot!!