Tuesday, August 31, 2010

.... cerita hari ISNIN ...


selamat pagi ya teman2.. ate, pas sahur je on9.. idok ngape le.. janji wa xtido.. huhuu.. kat umah ja buleh..



ok.. saya nak bercerita ttg cerita hari isnin.. maksudnyer..

kisah di hari isnin..

ate, lepas buke, aku,ana, n ayu kuar g...





yeah!! ke klcc.. tq ea ana snapkan pic ni.. grasias..

actually bukan nak sambut merdeka, tapi kitorang g coz ade event kat masjid as-syakirin, KLCC tuh.. buat qiam beramai-ramai..

xsangka plak ramai orang dan seperti biase perempuan mendominasi ruang yang sedia ada.. rase cam.. WOW!!! AMAZING RACE!


yolah berlumbe-lumbe mencari malam lailatul qadar..


yang penting, buat qiam n solat subuh kat situ memang best..


coz, diimamkan oleh juara imam muda 2010 and imam masjid as-syakirin itu sendiri..mendayu suara time zikrullah.. best sangat..


sejuk pon iye gak.. rase macam kat dalam igloo.. sampai nak kejang kaki tangan aku..



aku and ana

subject utama is ayu..


but,sebelum kitorang sampai kat KLCC, kire panjang ar gak umo aku coz terjumpe ngan membe classmate time matrix dulu.. siyes aku G.U.M.B.I.R.A.!!!



SAL N AKU..

Teringat balik time kat matrik dulu.. gandingan dak2 pompuan kelas aku akan membuatkan pensyarah2 ganti taubat nak masuk kelas kami.. huhu..f6p1 terbaek.. skunk nih sume bersepah.. aku doakan korng buat sehabis baek tok diri korang ea.. sal, semah rindu matrik..

k.. beramai-ramai counting tok hari ghaye.. sume tolong sediakan duet ghaye tok saye ea coz saye keCHik lagi.. hhuuhu..

*sahur tadi madang karo nasik ngan ikan keli.. bakal mak mentua az bagi.. hihihi.. sodap! ate, family balak dye jawe ghupenyer..

4 comments:

E.d.Y said...

wah...rajinnye sampai klcc..huhu

imah said...

edy: orang ajak.. lagi pon bukan selalu.. tulah 1st time datang masjid kat klcc.. klcc palk baru 3kali.. nhehehe..

E.d.Y said...

xde apa pun kat klcc tu...barang mahal

imah said...

edy: memang mahal pon.. xde beli pape pon aritu.. pas abis terus balik.. ate, kedai mane yang bukak 6 am.. lagi pon klcc 2 bahaya gak.. coz banyak warga asing.. takot..