Tuesday, October 5, 2010

TOLONG AKU REMOVE DYE!

SALAM.. dari jauh lagi da nampak banner2 konvo.. akak aisyah(senior sek menengah aku) ajak datang.. almaklum la lame xjumpe.. aku memang excited nak tunggu konvo.. bukan nak g dewan beso (sori kak!) tapi nak g pertandingan memancing.. dak2 engineering yang buat.. YEAH! boleh cuci mate.. ate, kalo x kitorng yang kne organize bende tuh.. tapi encik tu kate mende tah prob dye.. tu yang dak2 engine take over.. (xpe la) pertandingan tuh buat ari sabtu.. so, kalo sape nak tengok or participant (boleh kot) bawak la joran anda ea..



edy kalo nak amek gambo pon buleh..
abg eq kalo nak try memancing kat sane pon buleh..
sape2 pon boleh..
xde masalah..


kak aisyah, kalo saye sempat, saye tengok akak ea.. coz xde orang teman.. saye kan penyegan (TIPU!) hehehe..

enough with that.. move on to the topic.. YEAH! BANTU AKU REMOVE DYE!

SAPE WEH?

DYE LA!

SAPE?!
MEMBE KO!
AL CERITE, membe aku ade tagged aku gambo gahye kolej kat fb.. than, some who make me scared!


pic yang membe aku tagged..



aku: aku chumil kot!
membe aku: semue chumil..
foreigner: hasmah, u r nice girl! @
membe aku: batek, ko ade peminat india! haha..
aku: kaawan ko ke?
membe aku: aku terapprove..
aku: remove skunk!
membe aku: ok2..
membe aku: da remove.
aku: thanks beb..

walaupon da berjaye remove, aku xla kejam sangat.. sempat la say thanks for his compliment..





moral of the history: jangan mudah nak cair and do not easy approved someone u never know.. especially girls..

2 comments:

E.d.Y said...

//insyaAllah, kalau ada rezeki sampai la ke sana..nak snap pic awek2 upm boleh

imah said...

snap pic awek2 upm??.. rasenye xde masalah.. tapi yang masalh kalo tersnap pic tunang org.. tu masalah beso.. huhuhu..